Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

linga

Quote from: jackie on February 12, 2011, 05:29:47 AM
a ja obozavam sex i grad

meni je najuvrnutija od svih koje sam gledala bila nip tuck
hrvati prevodili rezi me
e to je :crazy:

ja je nisam celu gledala na zalost, ali ono malo sto jesam, luuudo burazeru  :good:

Dawn

Ja sam Nip Tuck završila   :diva: Mislim, da je 7. sezona poslednja.

Glitter

gledala sam sve epizode nip/tuck, obozavala sam je  :girl_haha:

disco2000

:blink: ali... Dogodovstine u toj seriji su u rangu onih u "Dinastiji" kad su onu malu oteli vanzemaljci :rofl: ili kad se promenila nakon transplatacije srca :krsti:

Glitter

ma meni je ta serija toliko bizarna da nije bilo sanse da ne ispratim redom i jos svaki put razmisljam da li ce uspeti da smisle nesto jos bizarnije od prethodne epizode...uvek su uspevali  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Dawn

Ipak ima 6 sezona, samo su jednu razvukli na dve godine.

disco2000

Odgledala sam bas dosta, a kasnije uhvatila na b92 te poslednje, mada ne znam kako se zavrsava... I ubedljivo je nesto najgluplje sto sam gledala, a da se tice same price, tj.sta se sve dogadja likovima :crazy: prosto mi je bilo neverovatno :blink: i uvek promenim radio ili tv stanicu kad naidje ona pesma Gotan Project-a...

Dawn

Pa naravno da je neverovatno, zeznuli su čak i Dinastiju :crazy:

disco2000

Nemoj mi reci da sam propustila vanzemaljce :blink:

Xe

Nip/Tuck bila sjajna serija o prijateljima u krizi srednjih godina. Ali, to je trajalo par epizoda, pa se onda neko dosetio da dodaju malo vatre za široke narodne mase. Kad su počeli da začinjavaju epizode kojekakvim budalaštinama, prestala sam da gledam. Možda su se posle bolje snašli s tim bizarnim idejama, ne znam. Meni bi bilo lepše da su se držali one krize  :diva:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dawn

Hm, mislim da samo vanzemaljaca nije bilo. Ostalo su otprilike sve prežvakali :D

disco2000

A kako se zavrsava?

Glitter

Quote from: Dawn on February 12, 2011, 09:23:19 AM
Ipak ima 6 sezona, samo su jednu razvukli na dve godine.
jao jesu, prekinuli su snimanje jedne sezone na godinu dana pa je nastavili  :crazy:

Dawn

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000