Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Mnogo si propustila  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma znam da su se smuvali konačno.  :crazy:

senka

jao sviđa ti se onaj kockasti  :girl_haha:

meni je onaj Hočner faca ili ti Greg Darmin muž
ne volim serije kao što su Ali Mb, Prijatelji i sl.
Sopranovi mi nisu bili loši ili Las Vegas (Džejms Kan  :balavi:)
kako se beše zvala ona španska, neka škola...

nedajtibože Naša mala klinika
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

Lepo ja iscitah poslednjih par strana, da odmorim mozak od neke tabele koju pravim  :girl_haha:

Ja sam volela Otvorena vrata, Ono kao ljubav i nijednu vise domacu seriju.

Lj. Bandovica znam godinama i super je lik  :good:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ne podnosim bosiljcica, organski  :crazy: a sergej mi je super kao crni gruja i super mi je bio u ukrocenoj goropadi, kao lik mi se ne svidja. dugalic isto fenomenalan u pozoristu, ovako smor  :girl_haha:

cetkovica sam pre neki dan srela u hodniku moje firme i pozdravila ga sa cao, jer sam bila izgubljena, mislila sam da je neki lik kojeg vidjam svaki dan. a kad malo razmislim, i njega vidjam stalno, samo sto iz frizidera ne iskace  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Nanny Ogg

Pokusala sam da pratim American Horror Story (mm "kupio" nekoliko prvih epizoda jos pre par nedelja), ali ne ideee...
Ideja je genijalna, da se razumemo, ali dijalozi su toliko debilni i likovi toliko predvidljivi da je atak na inteligenciju  :ljut:

Domace stvarno slabo pratim, volela sam Na terapiji, posle toga nijednu nisam ni pokusala da gledam

Ajte zene, ne dram'te

Lukina mama

Quote from: Lani on November 15, 2011, 10:39:39 AM
Tunjavog :o

:burko:
Quote from: Xe on November 15, 2011, 11:41:02 AM
Ja volim Castle :burko:

Spremam se da pocnem da gledam Secret Circle, mislim da je za ljubitelje horor/spuki serija
Quote from: Lani on November 15, 2011, 11:57:54 AM
Gledala sam ja tu seriju.  :girl_haha:
Ma, meni je iskreno posle onih beskrajno sumornih krimi serija tipa Criminal minds i tako tih Castle pravo osveženje.

Slazem se potpuno !!!

Quote from: stacka on November 15, 2011, 01:52:52 PM
Bones ne moze da bude isti kao Casle, molicu lepo :ljut: igra mnogo bolji frajer :lol:

Pa sad , ne znam jel bi se bas slozila sa time  :ljut:

:girl_haha:

Quote from: Lani on November 15, 2011, 01:53:39 PM
Ja ne mogu da gledam više Criminal minds, mnogo mi je bre mračna, scenaristi kao da se takmiče da smisle što bolesnija ubistva.

zato sam i prestala da gledam tu seriju, toliko mi je postala morbidna, mracna...treba mi serija da me opusti, mozda  cak i rasplace, CM mnogo mracna....

ja sam obozavala Pozoriste u Kuci, staru verziju naravno, ono novo sto je bilo sa Bjelogrlicem...gglupost.

Poceh sad novu sezonu House, ima neka nova dr. kineskinja, very annoying, very...mada nisam odlgedalao stale epizode, ova je od 31 oktobra....

Luka ,09 April 2005

vrana

Ja volim i advokatske i bolnicke  :girl_in_love:

Ustvari generalno mnogo volim serije  :girl_haha:

Dugalic je stvarno sav nekako velicanstven i sto neko rece MOCAN na sceni, na tv-u mu se ta harizma ne vidi bas najbolje.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Xe

Quote from: Lukina mama on November 15, 2011, 05:37:17 PM

Poceh sad novu sezonu House, ima neka nova dr. kineskinja, very annoying, very...mada nisam odlgedalao stale epizode, ova je od 31 oktobra....
Jeste, ali mu parira u nekim fazonima. Dobro je sto je Kadi napustila seriju, njemu ne stoji uloga zaljubljenog oca porodice (Hausu, ne Loriju  :girl_haha: )
OD serija gledam Hausa, Castle, Criminal Minds, sve SCI, NCIS oba, GA i PP naravno :) i Bones (i Glades i Covert Affairs i Damages i svasta nesto).
Ako vam se ucini da je mnogo, u svoju odbranu mogu da kazem da na TV-u ne gledam nista sem sporta, serije kupujem kako se pojave. U sustini, pogledam jednu epizodu necega dnevno, sem kad radi kosacica i kad peglam, za to se pripremam unapred, skupljajuci serije  :lol:
Ponekad pogledam neku emisiju kad treba da o necemu pisem.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Saska

Molim detalje o serijama u spojlere uz upororenje sta je u spojleru, zbog nas koji volimo da se iznenadjujemo.  :girl_haha:

vrana

Quote from: Xe on November 15, 2011, 06:01:40 PM
Jeste, ali mu parira u nekim fazonima. Dobro je sto je Kadi napustila seriju, njemu ne stoji uloga zaljubljenog oca porodice (Hausu, ne Loriju  :girl_haha: )

Juuuuuuuu, pa nemojmo tako...ja sam se bukvalno rasplakivala svaki put kad bi se njih dvoje smuvali. A kad je ona klekla da mu poljubi ranu na nozi, evo sad bih mogla opet da zaplacem  :crycry:

A ova nova njegova ekipa mi je totalno bezveze  :ljut:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Quote from: Saska on November 15, 2011, 06:07:56 PM
Molim detalje o serijama u spojlere uz upororenje sta je u spojleru, zbog nas koji volimo da se iznenadjujemo.  :girl_haha:

Da potpišem. Ne stižem da peglam, pa ništa ni ne gledam. Ali gledaću, kad-tad. :burko:
Janko 23.7.2002.

emge

Samo da se popišem :lol:
Tvin piks sam obožavala, agent Cuper mi je bio velika ljubav :girl_in_love:
I Dosije X sam obožavala, čák sam preskakala neke izlaske ili ih uklapala tako da stignem da pogledam seriju :girl_haha: i naravno Molder  :girl_in_love:
:rofl:

Margarita

GA, PP, Bones, House, Castle, CSI, advokatske, doktorske.... sve volEm

i volim da pratim na tv-u, otkako su izmislili ovu 'kupovinu' nedostaje mi ono iscekivanje serije :-[
ovako se brzo zasitim :girl_sigh:

domace skoro da i ne gledam, otvorena vrata volela nekad, ne znam kako bi mi sad legla
crni gruja mi je bio super, ona prva epizoda sa sergejem

i kad vec nabrajate, jeste da nema veze sa serijama, ali mnooooogo me nervira vlado georgijev :lol:
ne onako kao pojava, nego njegove pesme, sve su mi nekako iste

senka

pa jeste pesma mu traje 70 minuta, ja ga volem iz nekog nepoznatog razloga, koncerti su mu fantastični, jako je harizmatičan
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lukina mama

ja georgijeva jos i mogu da svarim, ali onog Sergeja Cetkovica ocima ne mogu da vidim... :ljut: toliko mi je antipatican i sve su mu pesme njanjave...
Luka ,09 April 2005