Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

I, jel' je odgledao ko finale GoT? :girl_sigh: ili da vodim monolog? :lol:

Margarita

monolog :lol:
nisam ni pocela 2. sezonu :girl_sigh: mogla bih da je spremim za odmor

Xe

Ne vodis monolog. Gledali sinoc, nekako mi sve zbrzali, ali dobro, kad se malo udaljim od knjiga, logicno mi je sto su sve sabili i stukli.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Ja sam odgledala do sedme epizode, sad cu da poskidam ostale.

Vila

ja odgledala s mm prošle nedelje dve, posle nismo imali kad, valjda ćemo večeras stići neku...
Anelore, htedoh da te pitam, zašto se Aša ne zove tako u seriji, vide li to negde na nekom forumu? meni je Aša divno ime, razočarah se kad su joj promenili. a i glumica mi nje nešto, zamišljala sam je kao ribetinu, a ne onako :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Nanny Ogg

Ashi su promenili ime da je gledaoci serije (verovatno zbunjeni gomilom likova) ne bi pomesali sa Oshom, divljankom.
Nepotrebno, ako mene pitas, al ajde. A ni meni se izbor te glumice nije dopao, ja sam nju zamiljala kao mnogo seksipilniju (mada ne nuzno i lepsu, ako me razumes).
Mada, moram da priznam da je ostatak kastinga vrhunski, neki likovi jednostavno ne bi mogli da budu bolji  :)

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Mhm meni Asa nije trebalo da bude seksipilnija  :ces:  Ova mi je skroz OK.
Nanny je objasnila zbog cega su joj promenili ime, mada i ja smatram da je to bilo nepotrebno.
Kasting je stvarno bio vrhunski, mada imam neke zamerke - ova Kejtlin mi nikako ne odgovara, iako jako dobro nosi svoju ulogu, jednostavno nije dovoljno lepa.
A kad smo vec kod GOT - jedan od predavaca u Valensiji, jedini nevidjeni smarac, je od mene dobio dijagnozu: Petir Belis.

Nanny Ogg

Ja sam je zamisljala kao ruznu, ali seksi, kao Rooney Mara, npr.

A Kejtlin je taman kako i treba da izgleda zena koja je rodila petoro  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Da, Kejt je ok.
Promena imena mi ne smeta...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Bilo kako bilo, sad sledi cekanje :girl_sigh:

Vila

Ja sam Ašu zamišljala kao veooooma seksepilnu, ali ne mora da bude preterano lepa, samo nabijena energijom. Ova mi i nije nešto. Mada, daću joj benefit of the doubt, tek sam počela da gledam ovu sezonu ;D
Valjda ću imati više vremena, sve smo skinuli, samo još da sednemo da gledamo.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Xe

Potpis na ceo MArtyn post  :turpija:
Kejtlin bi trebalo da je mladja, planirala je jos dece (dok je matori Stark jos bio ziv), bila je na pocetku tridesetih, po knjizi.
Ali, dobro, svi su stariji nego sto su u knjizi, Rikon bi trebalo da je toddler i da ne progovara.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Ja procitah spojler, bas bezveze, ali cu svejedno da gledam  :rofl:
Nema veze sto je Kejtlin postarija, meni je trebalo da bude lepsa. Evo ko je prvo trebalo da igra Kejtlin
http://www.imdb.com/name/nm0000383/.

disco2000

Dok odgledate do kraja drugu sezonu i saberete utiske... :girl_sigh: ima razloga za radovanje :clap: FUTURAMA krece 20. juna, a FALLING SKIES 17.juna :rofl1: Futurama je najsavrsenija serija ikada :girl_in_love: Falling Skies je njesra, ali taman da se pregrmi kriza do nastavka THE WALKING DEAD-a!!!! :rofl:

Nanny Ogg

Ja upravo skidam prvu epizodu pete sezone True blood  :clap:

Niko srecniji od mene  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

senka

ja sam otkrila Scandal, odlična je  :clap:
jel sam to već rekla  :ces:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama