Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

vrana

Quote from: disco2000 on February 27, 2013, 09:48:09 PM
Pa, da, glupost jos gluplje objasnjena :crazy: s tim sto su producenti od pocetka tvrdili da nikako nije to...

a i ti si tako razumela? ja nisam tako, mada se ne secam kako jesam :lol:
mislim da sam, sve u svemu, bila jako zbunjena

u svakom slucaju, kejt i sojer su bili divni, zivi ili mrtvi
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Nakon onakvog, legendarnog preokreta na kraju trece sezone, ako ne gresim... napraviti onako glup kraj :nesvest: Kao, zarobljeni u svetu negde izmedju zivota i smrti :crazy:

vrana

da, kraj trece sezone je bio :nesvest:

a pricam ja sa jednom drugaricom i kazem boze kakav neverovatan kraj trece sezone
a ona kaze: da i ja sam bila u soku! kejt i dzek su se znaci poznavali i pre ostrva!

:o :lol:

mislim, smesno je samo ako se tacno secas poslednje scene
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Saska

Ja se plašim da  i ovi naši zombiji ne završe tako nekako glupo, realno teško mi je da zamislim neki logičan kraj.

disco2000

Kako zaboraviti mesece patnje izmedju trece i cetvrte sezone?! :lol: Nakon sto je Jack rekao: "We have to go back..." :nesvest: Neke su stvari vecne :lol:

disco2000

Quote from: Saska on February 27, 2013, 10:03:17 PM
Ja se plašim da  i ovi naši zombiji ne završe tako nekako glupo, realno teško mi je da zamislim neki logičan kraj.
:nokti2:

martina

sinoc upratih neku seriju vikings na history channelu... nemam ideju koja je epizoda... svidja mi se
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Vikings was created and written by Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors).

ne cudi me da mi se svidjela

izgleda da sam gledala drugu epizodu

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Evo malopre uhvatih na Foxu prvu prvcijatu epizodu Homelanda.
Nisam ni imala vremena da gledam ali mi već nešto posle prvih par scena dosta, shvatila sam da mene mnogo nervira ona Claire Danes, mnogo brate afektira i glumata.

Elanor

to afektiranje i glumatanje je u skladu s likom, zaista, i mislim da je kasting dobar. ona bi trebalo da je sva neuroticna i zaista prenosi takav utisak. sad, to mene cini nervoznom pa biram da tu seriju ne gledam i da se udaljim iz dnevne sobe dok je mm gleda :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Xe

Ja svojevremeno skinula celu prvu sezonu pa obrisala bez gledanja kad sam shvatila da me odbija sinopsis po kojem Ameri opet spasavaju zemlju od zlikovaca koji nasrcu  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

ja odoh da gledam downton abbey s01e01
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Svideće ti se .  :girl_in_love:

vrana

svidelo mi se  :girl_in_love:

odgledala sam sinoc dve epizode, sigurno bih jos koju da nije vuja poceo svoj krvavi pir vec oko 23h, tako da veceras nastavljam

jedva cekam i GA da skinem, da vidim kako se moj lepic prelepic snalazi na funkciji predsednika borda
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.