Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Quote from: janavi on August 28, 2009, 06:49:35 PM
masha je danas pomenula neku novu seriju na Avali

1400g se zove
http://www.tv-avala.biz/tv-vodic/serije/3816-1400-grama

počela je valjda sinoć
ide četvrtkom u 21h

jel neko gledao?

Odgledala ja sinoc jednu epizodu. Nije me nesto impresionirala, sve mi je to manje-vise vec vidjeno.
Od tih doktorskih No1 bila i ostala GA.  :girl_in_love:

disco2000

Quote from: Dawn on August 27, 2009, 10:10:05 PM
Ja prvu jesam, ali nameravam da počnem od početka :D (čim odgledam ponovo Coupling, Scrubs... itd)
:girl_in_love: :girl_in_love:

Glitter

dajte u spoiler neko mesto sa kog kupujete serije...sve sam izvore pretrazila ne mogu da skinem polovinu 2. 3. i 4. sezonu Nikite...ne mogu da nadjem diskove  :crycry:

janavi

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:turpija:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

Beatrix Kiddo

Ja sam odgledala Hausa i jedva cekam sestu sezonu da "kupujem"..
Cekam da mi koleginica mm preda GA, nisam sve sezone odgledala...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

DekiTaja

Quote from: Glitter on August 28, 2009, 09:11:20 PM
dajte u spoiler neko mesto sa kog kupujete serije...sve sam izvore pretrazila ne mogu da skinem polovinu 2. 3. i 4. sezonu Nikite...ne mogu da nadjem diskove  :crycry:

DekiTaja

chokoladica

E ljudi, nisam mogla da citam svih  27 strana  :lol: Jel prati neko Bones? Pocela je nova sezona  :dance1:

janavi

Quote from: chokoladica on August 29, 2009, 01:25:06 PM
E ljudi, nisam mogla da citam svih  27 strana  :lol: Jel prati neko Bones? Pocela je nova sezona  :dance1:
di bre? na našoj tv? to je možda tek 2 sezona ;)

Četvrtak, 17.09.2009.
BONES (Premijera 5. sezone)

mislim da imam kupljeno sve, al nisam još sve pogledala

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

chokoladica

Da, da tek je 2. sezona, ali ja pratm samo na rts-u.

Glitter

Quote from: DekiTaja on August 29, 2009, 01:22:54 PM

nasla mi tvoja gospoja torente i upravo skidam...problem sa ovom  serijom jes to su svi rapidovi linkovi pobrisani, pala sam na milost i nemilost seedera  :crycry:...sto i nije tako lose  :lol: now that i think of it  :think:

skrolujte me danas

DekiTaja

Quote from: Glitter on August 29, 2009, 01:34:36 PM
nasla mi tvoja gospoja torente i upravo skidam...problem sa ovom  serijom jes to su svi rapidovi linkovi pobrisani, pala sam na milost i nemilost seedera  :crycry:...sto i nije tako lose  :lol: now that i think of it  :think:

skrolujte me danas
Pa evo su ti megaupload.com i netload.in linkovi. To ti dojde isto, zar ne? Namestiš lepo JDownloader-a da ti resetuje modem nakon svakog downloada, i za tili čas skinuto...

Glitter

utorent rulz  :beast:

sala...
iz nekog razloga mi JD ne radi na kompu, ja za rapidove linkove koristim crypt :)

DekiTaja

Quote from: Glitter on August 29, 2009, 01:42:16 PM
utorent rulz  :beast:

sala...
iz nekog razloga mi JD ne radi na kompu, ja za rapidove linkove koristim crypt :)
uTorrent zaista rula! :)

Otkad je počelo suđenje ThePirateBay-u u potpunosti sam prestao da konzumiram torrente... Čak to i nije pravi razlog. Sa JDownloader-om filehosting servisi nemaju alternativu, jer sa resetovanjem modema fajlovi se skidaju maksimalnom brzinom... a i broj podržanih failehost-era je preko 100!

99% sam ubeđen da problem sa JD je povezan sa instalacijom jave na tvom kompu ili firewall-om, ako koristiš isti...