Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Pogledala sam The Missing, po Anelorinoj preporuci, i baš mi je legla. U stvarni najviše volim kad mogu da skinem lepo celu sezonu i ogledam u nekoliko dana kao poduži film.
Doduše, i Breaking Bad sam imala celu sezonu i doslovno se terala da je odgledam, kao da sam je dobila za lekturu, tako da sam pravila velike pauze, gledala samo kad nemam baš ništa drugo, ali mi nije bilo žao na kraju.

Dacko

Iju, ovih dana samo ja gledam serije. :-[
Skinula sam Outlander:
http://www.imdb.com/title/tt3006802/
Rađena je po knjigama Dajane Gabaldon, kojemi je svojevremeno preporučila drugarica sličnog ukusa, ali nikako da ih nabavim i iščitam. Možda će me serija inspirisati ako je zaista dobra kao što je hvale.

Lani

Outlander (knjiga) ima jedno 10  :crazy:, što će reći da će i serija da se otegne, ja nešto sve manje želim da gledam serije od po milion epizoda/sezona, pa onda dok dočekaš da prođe vreme od sezone do sezone smoriš se.  Dajte neke predloge za serije koje su ukinute posle prve sezone, e te su za mene.  :lol:

edit: Ne, ima ih samo osam. Close enough.  :girl_haha:
http://en.wikipedia.org/wiki/Outlander_series

vrana

Odgledala sam GA sve sto je izaslo, opet bogami plakala ko kisa

Celu poslednju sezonu parenthooda, to necu ni da komentarisem, mm je dolazio nekoliko puta da me obidje da vidi kakvi se to jauci prolamaju kucom  :crazy:

The knick odgledala celu prvu sezonu, jedva cekam sledecu, FENOMENALNA je!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

A vidis, ja stala na nekoj... cetvrtoj, petoj, negde na pola epizode... bez ikakve želje da nastavim :rofl: i smetnula s uma

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Šta da objasnim? Plašiš me :rofl:

Pa, serija The Knick me nije zainteresovala čak ni toliko da vidim kako se epizoda završila, a kamoli serija, cela sezona :rofl:

Glitter

Quote from: disco2000 on January 31, 2015, 10:44:48 PM
Šta da objasnim? Plašiš me :rofl:

Pa, serija The Knick me nije zainteresovala čak ni toliko da vidim kako se epizoda završila, a kamoli serija, cela sezona :rofl:
isto osecanje gajim prema seriji  :-[

vrana

pa nije mi jasno kako je to moguce!

em je o doktorima, em je klajv, em je dekadentno, em su likovi super uradjeni, em ima i ljubav, nije mi jasno kako vam se nije dopala
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Dawn

maripoza

Zorka, odgledah Silicon Valley konacno, odlicno sam se zabavila. :girl_haha:  Zeljno iscekujem drugu sezonu. :)
Hvala na preporuci! :flower:
Emge da gleda, ako do sad nije. :baba:  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Quote from: vrana on January 31, 2015, 11:21:21 PM
em je o doktorima, em je klajv, em je dekadentno, em su likovi super uradjeni, em ima i ljubav, nije mi jasno kako vam se nije dopala

Jao, Vrano :lol: , kad je ovako opisa, moracu da pogledam o cemu se radi. :girl_haha: Kljucna rec: dekadentno. :D
Old enough to know better, but too young to care.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Usiljeno je nekako :-[ izveštačeno, šta znam, nisu me ubedili

anelore

Vrana i ja ovde delimo stav, meni se mnogo svidela. A jos i Klajv...........