Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

anelore

MM i ja probali da gledamo i odustali, dzaba seks na kolima, i on je bio boring  :lol:
Generalno, ideja je da se prati ta prica iz dva razlicita ugla - njegovog i njenog - i u prve 4 epizode je bilo nekih odstupanja u tome kako ko pamti sta se desilo, ali me toliko nije zanimalo da saznam sta se na kraju dogodilo da ne mogu da vam opisem.
The Knick je npr. spor i dekadentan, ovo je samo sporo...A da ne pricam sto se ni za jedan od likova nisam ni na koji nacin vezala, znas ono - gledas a svejedno ti je sta ce da se desi i na pola epizode se pitas zasto uopste gledas - e, taj rad.

senka

jel ste gledali onu drugu seriju slične tematike - on radi prljave poslove za tasta, ona udata za tužioca koji ga juri, kako li se zvaše...
e ta je mnogo bolja

pa da anelore, ja odgledah celu sezonu, a ničeg se ne sećam
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

anelore hvala, pogledacu :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Znam senka tačno na šta misliš, odgledala sam par epizoda, sećam se i kako izgledaju to dvoje glavnih ali ne mogu da se setim kako se serija zvala. To je ukinuto valjda posle 1. sezone, nema više.

senka

da, a vrlo misteriozno se završila
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

Quote from: vrana on May 08, 2015, 09:58:59 AM
jao lani umrecu od smeha  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

kali, moras da pocnes da gledas homeland, gajger z on d roud agen

summer, veceras gledamo poslednuju epizodu trece sezone, nesto se razmisljam da li da pocinjem cetvrtu, umorila me jako ova spijunaza. ti preporucujes da nastavim?
Quote from: Glitter on May 08, 2015, 10:00:23 AM
prevarila je muza sa epizodom, sta ti mislis da li vredi :lol:

:rofl: :rofl:
glitt ti je vec odgovorila  :rofl:

tako smo mi gledali prison break sa kumovima, na nekom yimovanju na jahorini, oni jos nisu imali decu, mi samo davida, par dana napolju ledena kisa, gledamo kao zajedno navece kad david zaspi. kad smo nas dve skontale da su nas zeznuli za neke epizode, pogledali pre nas, dok su kao cuvali davida (tj. pustili ga da se igra serpama  :rofl:) poludele, posvadjale se sa njima, kao lude  :rofl: :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Zumbulica

Quote from: vrana on May 08, 2015, 10:05:10 AM
tako je mm moje drugarice par puta odgledao epizodu losta bez nje, ali nije smeo da joj prizna, pa je onda ponovo gledao sa njom i pravio se da ne zna sta ce da bude, ali ga je jednom ukebala, pa je sve priznao  :rofl:
:lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

senka

Odlicna je ova dupla epizoda
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

koja je dupla? ja gledala danas onu kad je pao avion, a za dereka se jos nista ne zna, mer tek krece da panici. nesto mi bzvz bila.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

meni je ta u sredu

i jel to onda kraj sezone/serije?

Summer

nije, na imdb pise i 23. i 24. epizoda. ja imam jos jednu pre duple.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

Quote from: Summer on May 09, 2015, 10:54:55 PM
nije, na imdb pise i 23. i 24. epizoda. ja imam jos jednu pre duple.
pa to je ona kada iskljuce Dereka, pa onda ide dupla

senka

jel poslednja sezona?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

pa to ja htedoh da znam