Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

vrana

hahahahaha pa nije bas tako!
meni je ok druga sezona, ok je kolin, ok je ova nova cica, ok je atmosfera

ali in rust we trust, tu nema zbora  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

A u januaru Molder i Skali :love32: Moldera volim najvise od svih ex :love32:

senka

meni je molder neprevazidjen u californication, sve ostalo...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

Htedoh reci, od svih serija koje sam ikada gledala, Molder mi je, kao lik, ne Duhovni, nekako najdrazi :lol:

Glitter

jel neko gledao onu novu sa molderom Aquarius?

anelore

Gledala je Xe, i hvalila.
Ja odgledah drugu sezonu True detective, blah, prekomplikovan je zaplet i previse drame oko likova je hteo da stavi u 8 epizoda. Kolin me uopste nije nervirao, to je valjda highlight ove sezone. Komotno se moglo preskociti, sto se mene tice.
MM i ja gledamo trecu sezonu Reja Donovana, i tu malo lutaju, cini mi se, sa zapletom, ali nema veze, i s.ebani Liv Srajber je i dalje mljac.

AnaK

Ja kasnim za vama, i dugo me ništa nije oduševilo, te sam trenutno potpuno opčinjena ovom serijom:

http://www.imdb.com/title/tt0306414/
Janko 23.7.2002.

senka

fali mi neka dobra serija, mogla bih tu da probam
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Meni se mnogo dopada, i mnogo me vuče da je gledam. Posle druge sezone odgledane za 3 dana  :-[ shvatih da je ključ u toj žurbi u tome što nije svaka epizoda za sebe, nego slučaj rešavaju celu sezonu.

Mnogo mi je žao što ima baš eksplicitnih scena seksa, kako hetero, tako i homoseksualnog, jer mi se čini da nema bolje prilike da deca vide šta je narkomanija.

Opis sa prijevodi online:
Žica je bila američka televizijska serija koju je producirala TV kuća HBO, a prikazivala se od 2. lipnja 2002. godine do 9. ožujka 2008. godine. U navedenom razdoblju prikazano je sveukupno 60 epizoda, odnosno punih 5 sezona. Kao što je to i karakteristično za televizijske serije u produkciji HBO-a, svaka sezona serije Žica imala je mali broj epizoda: prva sezona je imala 13, druga 12, treća 12, četvrta 13 i peta 10 epizoda.
Kreator, producent i glavni scenarist serije je David Simon, priznati autor i bivši novinar. Radnja serije smještena je u gradu Baltimore (država Maryland), a svaka sezona bavi se različitom temom: trgovina drogom (prva sezona), brodogradilište i luka (druga sezona), gradska vlast i birokracija (treća sezona), školski sistem (četvrta sezona) i print mediji (peta sezona). U seriji zapravo nema glavnog lika - kompletna glumačka postava sastavljena je od karakternih glumaca koji na jednak način pridonose radnji pojedinih epizoda. Iako se prvenstveno smatra da je u pitanju kriminalistička drama, njezin kreator Simon rekao je da je to zapravo priča o jednom američkom gradu i pogledu na zajednički život njegovih stanovnika.
Iako nikad nije doživjela veliki komercijalni uspjeh niti osvojila neku veliku televizijsku nagradu, mnogi kritičari seriju Žica smatraju najboljom televizijskom serijom svih vremena. Najjačom i najistaknutijom karakteristikom serije smatra se njezin izrazito realan portret urbanog života, ljudskih ambicija i duboke i potresne eksploracije socijalnih i političkih tema.

Janko 23.7.2002.

vrana

nesto sam zapela sa TD, ne ide mi tako dobro  :crycry:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

maripoza

Ja prvu epizodu (prve sezone) gledam vec mesecima, nikako da je zavrsim. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

stacka

Ja sam u petak odgledala poslednju epizodu prve sezone True detective, svidela mi se skroz. :good: Od ponedeljka se bacam na drugu sezonu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Nanny Ogg

Ja tek sad otkrila Orange is the new black  :-[ :-[ :-[

Sjajna je, zašto ja to nisam znala ranije  :ljut:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

I ko koga sad skroluje? :lol:
Malo im je 3. sezona slabija, ali ok je. Prve dve su super.

True Detective - mene smorila 1. sezona, druga mi je dobra.
Old enough to know better, but too young to care.