Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

vrana

Quote from: Lani on June 16, 2016, 11:29:57 AM
To je zbog osetljivosti i nervne labilnosti, grdna Amelija.

takvima nije mesto u OR
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Enivej, nju i Ovena su spojili samo zato što su u nekom trenutku oboje bili single pa je bilo daj da ne dovodimo sad dvoje novih, daj da spojimo ova dva ludaka da vidimo šta će da ispadne.  :lol: Stvarno tako deluje, nema mi kod njih neke hemije, niti on može u seriji da ponovi odnos kakav je imao sa Kristinom.

vrana

e bas tacno tako, sve si lepo rekla
uospte se ne vole kako treba  :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

moma

Odgledala sam GA. Imam odgovore na sva vasa pitanja. :D
Iako je sezona bila mlaka, kraj nije.

Gledala sam prvu epizodu Bilions. Gledam sve sto mi Glitt kaze :)

emge

I Meridit je bila nervno labilna pa postade najstabilniji lik :)

Glitter

meni je Meredit podjednako labilna kao na pocetku, samo sto je Sonda ubacila labilnije od nje pa se izdigla malo :lol:

Glitter

meni je kraj sezone bio potpuno predvidiv, Kepner je morala da onako rodi dete i morao je Ben da bude sa njom i morale su okolnosti da budu onakve jer kako bi ga Sonda stavila u iskusenje toliko da mu Miranda oprosti i pocne da mu veruje posle onog incidenta

Lani

Quote from: Glitter on June 18, 2016, 09:56:51 PM
meni je Meredit podjednako labilna kao na pocetku, samo sto je Sonda ubacila labilnije od nje pa se izdigla malo :lol:

E ovako i ja mislim...
A za porođaj, pa da li može ijedna beba u GA da se rodi normalno i bez life or death situacija? :crazy: Baš mislim da bi trebalo jednom fore radi nekom da daju potpuno normalnu trudnoću i potpuno normalan porođaj ali to se naravno nikad neće desiti.

Glitter

i to sto kazes :crazy:

mada mi je ova sad kepnerova najpotresnija sa onim carskim nozem bez anestezije  :crycry:

Lani

Znam. :crycry: A ovaj sve sluša preko telefona, direktan prenos.  :crycry:
A jesi videla kako je slatka beba, gde je nađoše onako slatku. :love32: :girl_haha:

Glitter

jao jeste
:love32:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Barem, sudeći po onim obrazima. :lol:

Glitter

lepo uhranjena obrascici lepa boja, ne lici na dete koje prezive traumu, jadno modro vristece  :lol:
al bas da zakeramo mnogo :rofl:

Elanor

po kalifornijskom zakonu, bebe na snimanju ne smeju da budu mladje od 15 dana, ne smeju biti prevremeno rodjene niti smeju da "rade" duze od 20 minuta dnevno.

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/explainer/2007/06/where_do_hollywood_babies_come_from.html
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Pa dobro to je i logično, mi se samo zezamo. Meni je i 15 dana prerano.