Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

emge

Lani

To je Nataša Kovačević, naša košarkašica, ona se u trenutku kad je njoj amputirana noga aktivno bavila sportom, pretpostavljam da profesionalnom sportisti nije problem da lagano trči makar i sa protezom.  :think:

moma

Glitt oli mi rec sta da gledaam posle Catch?

stacka

Quote from: Lani on June 29, 2016, 02:03:46 AM
To je Nataša Kovačević, naša košarkašica, ona se u trenutku kad je njoj amputirana noga aktivno bavila sportom, pretpostavljam da profesionalnom sportisti nije problem da lagano trči makar i sa protezom.  :think:

:good:

I da dodam da joj se iskreno divim, reklamirala Aqua vivu ili ne.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

A jel pise negdje njeno ime na reklami ili sam ja previdjela?

Ne vjerujem da proteza moze da izgleda onoliko realisticno kao Arizonine rodjene noge, ali je nevjerovatno dokle se doslo. Pa sve one epizode kad je Keli pravila proteze za ratne veterane, pa oni mogu da pomjeraju prste na protezama, a imaju npr ruku samo do lakta...
Tako da vjerujem da je pitanje dana kad ce i proteza kao Arizonina postojati.

A ima i onaj sprinter u atletici sto ima proteze ko gazela, pa je pitanjw da li sa tim protezama moze da trci na regularnim takmicenjima... nicije ime ne znam :-[

Lani

Ne piše ime, ja slučajno znam za nju jer je danima bilo u novinama o njenoj saobraćajnoj nesreći pre par godina, išla je sa timom na neku utakmicu kad se to desilo.
Oskar Pistorijus ne može da trči na regularnim takmičenjima, samo onima za paraolimpijce.

Nije bitno sad to uostalom, što se Arizone tiče, ne verujem da je iko zaboravio da ima protezu nego prosto u GA oni tako rade, nešto se u nekom trenutku izvuče kao potencijalno zanimljiv plot device da bi se već posle par epizoda potpuno zaboravilo. Ako neko i pomisli da joj nekad kaže za bilo koju od tih nedoslednosti, ne verujem da sme.  ;D A uostalom, svi mi ni ne gledamo GA zbog autentičnosti i realnosti, zar ne...  :turpija:

disco2000

Oskar Pistorijus, ali on je sada u zatvoru, ubio je svoju devojku...

Pise Natasino ime na reklami, mislim :think:

disco2000

Lani

Vidi stvarno, lepo piše ime.  :girl_haha:

Elanor

pistorijus je trcao na regularnim takmicenjima, doduse ne na olimpijskim igrama, ali jeste na svetskom prvenstvu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Ja znam da je trcao na nekom regularnom, pa je posle, ili prije, bila polemika da li je to ok...

vrana

Umrecu koliko placem gledajuci GA
Za more cu da skinem billions i homeland petu poslednju sezonu
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

moma

Ja ne znam sta cu za more...

Margarita

mi smo za more spremili Castle, prvu sezonu, suoer nam legao

emge

Vrano places na sudenju?