Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Blagog pojma nemam o čemu pričate  :think:, nisam nijednu scenu te serije odgledala. Da li se to davalo nekad kod nas..? Prosto mi je neverovatno da nikad nisam natrčala.

emge

Meni je Zik posle postao kralj :) imao je par poteza na mjestu, najviše mi se svidjelo kako je reagovao oko Adama, Krozbija i studija :)

Lani

Kako me je emge iskulirala.  :lol:

emge

:lol: :lol: :lol:
nikad nisam naišla na seriju na tv-u, počela sam da je gledam na popcorn-u kad su je ovdje nahvalili :)
a posle mi neke epizode nisu radile, pa sam ih skidala... elem divna serija, medjuljudski odnosi, bez komplikovanih zapleta :)
this is us mi nema tu energiju, ne bih ih uporedjivala, ali i njih sam rado gledala :)

stacka

Lani, ja nisam nikad videla ni na jednom nasem kanalu da se davalo. Pocela sam namenski da gledam, da li po preporuci odavde sa foruma ili mi je neko drugi pomenuo ne mogu da se setim.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Oni uvek u korak sa svetom.  :lol: :crazy:

AnaK

Bar nije sapunica :lol: Turska. Ja nisam gledala, evo spremila dasku za peglanje, u niskom sam startu  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

AnaK

Hoću, hoću, sećam se da ste je hvalile, samo je nisam čak ni skinula  :-[
Janko 23.7.2002.

Lani

Baš me zanima kakvi će ti biti utisci. Prva i druga sezona su najbolje.

AnaK

Super! Javljam posle nekoliko epizoda. Taman da popeglam jesenju garderobu :lol:
Janko 23.7.2002.

Lani

:lol:

I prijateljski savet, koji btw važi i za GA, nemoj se previše vezivati za likove. :crazy: :lol: Ja sam se zeznula tako. :'(

AnaK

Ju, hvala! Blagovremeno, već sam počela  :nokti2: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Info za disco x files sezona 11 pocetak sledece godine