Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Elanor

ja sam čitala spoiler za novu sezonu w&g koji je objasnio bebe/studente
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

a ja bih mogla nešto i da gledam, mesto da samo čitam spojlere :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Quote from: Elanor on January 20, 2018, 11:01:26 PM

Šta onda to znači? Da smo svi kolektivno sanjali poslednju epizodu prvih V&G?  :lol: :crazy:

Glitter

Glitter

Stiv je poceo da gleda Britanniu
Kaze da je odlicna

disco2000

Quote from: Elanor on January 20, 2018, 11:01:26 PM

moma

Ja sam konacno pocela The Crown.

maxic

izvin'te koju vi to DInastiju gledate?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Lani

Ali ako se sudi po komentarima, nije ni prineti staroj.  :lol:

Glitter

Ne mogu o staroj da sudim mnogo sam mala bila :lol:
Ali sam sve albume sa slicicama popunila :lol:

Zumbulica

Moja deca gledaju Prijatelje na Netflixu, mislim treci put otpocetka  :crazy: Kad stignu pogledaju po koju epizodu, nekad zajedno, a nekad nezavisno jedna od druge. Ja tu seriju nisam nesto preterano volela onda kad se davala, tek sad sa njima vidim koliko je dobra ..... I fascinantno mi je sto moze toliko da im se svidja nesto sto je iz vremena pre nego sto su se rodile  :crazy: I Vesele sedamdesete su obozavale prosle godine  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

:girl_haha:

I ja pogledam Prijatelje povremeno, ali ne po redu, nego onako kliknem na bilo koju epizodu pa odgledam par zaredom.

anelore

I ja gledam Prijatelje kad ih nekad uhvatim.
I bas me je iznenadilo kada sam nedavno procitala kako ih u USA mladi kritikuju kao izrazito homofobicne - kako, gledano ocima novih generacija, Prijatelji obiluju homofobicnim salama (npr. one koje se odnose na onu musku dadilju Rejcelinog i Rosovog deteta), pa kako svi zezaju Cendlera da je gej, pa je to sto je Rosova bivsa zena lezbejka glavni izvor zezanja....E sad ne znam da li se da zabrinem sto ja nista od toga nisam identifikovala kao problem prilikom ponovnog gledanja  :lol: Pa sam onda videla spisak jos nekih serija koje su tako izrazito neprikladne, ukljucujuci Fawlty Towers  :crazy:

Zumbulica

Da, da, ima tih homofobicnih i ostalih "politicki" nekorektnih detalja koliko hoces, mogu J da pitam za ceo spisak  :lol: Ali svejedno obozavaju, kao progledaju im malo kroz prste  :lol:
:-X meni je malo zamoran taj trend kod mladih da se lupom traze sve nekorektnosti, ali cutim i dobro pazim da se ne izlupetam  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....