Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Mi smo sinoć počeli, odgledali prve dve epizode. :good:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Nanny Ogg

Izbindzovala sinnera za jednu noc  :crazy:

Necu nista da spojlujem, samo gledajte  :turpija:

Ajte zene, ne dram'te

Zumbulica

Ja sad završila  :crazy:
Da da  :turpija:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

I moram reći da mi je druga sezona možda i bolja ......

Lani

Bravo devojke.  :girl_haha: Ne pišite ništa.  ;D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Pa ja mislim da sam gledala sve epizode. :think: Mnoge i više puta sad otkako imam Friends na Netflixu.
Ali, što se tiče tih tako stogodišnjih serija :crazy:, rekla bih da sam veći ekspert za GA.

Zumbulica

Jao, nas tri bismo raaasturile  :lol: opet gledamo ispočetka  :crazy: kad smo sve tri kod kuće, po epizodu-dve  :lol:

Lani

Ja pustim onako neku random epizodu Friendsa ponekad, uopšte ne gledam ni sezonu ni broj epizode samo ostavim da mi ide u pozadini dok nešto radim.

Ali mislim da je B99 serija koju sam najviše puta odgledala, sigurno ima epizoda koje sam gledala po pet i više puta.  :girl_haha: :-[

Zumbulica

B99 samo dvaput  :lol: a i ja sam preskakala....... Pošto mi je prebrza tek iz drugog puta mi je baš legla  :lol:

AnaK

Ja vam zaaaaavidim, vodite me na kviz da uživam  :clapping:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ju, ja ne bih išla ni za živu glavu, bio bi me blam. :nokti2:

Sa Sinnerom sam stigla do 6. epizode, razne neke grozne teorije mi se motaju po glavi. :girl_wacko:

AnaK

Ma ti pab kvizovi su svako za svojim stolom, timski, i onda se rpedaju papiri i objavljuju rezultati po timovima. Meni je to super tematski izlazak. Kad su teme bar nešto što solidno poznajem.
Janko 23.7.2002.

Lani

Aaaa, tako. Ja mislila ono moraš da se javljaš kad znaš odgovor, da te svi vide i čuju.

AnaK

Shvatila sam iz komentara  :girl_haha: Ne, ne, svaka grupa/sto radi za sebe, na kraju nekog ciklusa pokupe papire i ocenjuju. Obožavam  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.