Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

prevodilica

ja sam počela, pa me je smorila u startu, sad me mrzi da se uključujem posle toliko epizoda
a mislila sam da će mi baš biti interesantna, u smislu priča o našim generacijama ili onih nekoliko posle nas

emge

Ja sam pogledala na preskok jednu, ali me smorilo ona šema: 10min šta je bilo, 10min nove epizode, 10min šta će biti.... mada moram da budem realna da mi tad ni glava nije bila sasvim moja, pa da probam opet :think:

vrana

da, jeste cudan format...20 minuta traje, a nije sitkom
i meni je to smetalo u pocetku, pogotovo sto sam imala utsak da se ni za tih 20 minuta nista ne desi
ali sad mi je utisak potpuno drugaciji
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

anelore

Ja gledam, dopada mi se, smeta mi format, volela bih da je duža epizoda tj da je 30 min. Glumci su mi odlični, muzika fenomenalna.

disco2000

Ne gledam domace, nikako. Ni puskom me ne bi naterali :lol:

Lani

vrana

ja bogami pratim i vojnu akademju i korene  :diva:  :krsti: :propovjed:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

ova poslednja dva smajlija simbolizuju moje srpstvo i pravoslavstvo/svetsavstvo  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

:rofl:

E vala kako možete Korene da gledate. Ja sam ih s teškom mukom pročitala, još da gledam sve to, ma šanse nema. :crazy:

disco2000

Nemam problem s knjigom niti s njenim nastavcima, imam problem sa slusanjem nasih glumaca i gledanjem domacih kanala. Neki me blam obuzme na keca :lol: kao sto mi je od vesti muka i sva se unervozim :wall:

anelore

Meni su Koreni previse spori i previse kamerni. Zarko Lausevic je odlican, narocito se to vidi kada ga snimaju u krupnom planu, kad se lomi oko sina. Igor Djordjevic mi je isto bas dobar.
Da se vratim na Jutro ce promeniti sve ,pravo mi je osvezenje najvise jer radnja nije razvucena, glumacka podela mi je bas dobra, zivotne price glavnih junaka su lako prepoznatljive i bas mi se dopada sto prikazuje urbani zivot onakav kao sto ga ja poznajem.

vrana

potpis na sve sto je rekla anelore za jutro
a i meni je igor djordjevic odlican
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Zumbulica

I ja gledam domaće  :diva: osim ako u startu nisu odvratne kao ona Istine i laži  :crazy: šta je ono ljudi moji .....
Jutro gledam na preskoke i jako površno ali mi se mnogo toga baš svidja, samo imam problem da uhvatim termine, a ne odvaja mi se vreme da se posvetim.
I Koreni mi se svidjaju, mogla bih da gledam, isti problem sa prikazivanjem. I imam strašnu želju da ponovo pročitam, mada se toliko ne sećam da nisam sigurna da li sam uopšte čitala  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

prevodilica

potpis i na sve što je rekla anelore za Korene
Laušević je neverovatan, kao i Igor Đorđević
dijalozi nisu pozorišni, već veoma uverljivi
a ja volim da pogledam i domaći film i seriju, tako da pratimo

Vila

Ja sam kao tinedžerka pročitala ceog Ćosića, baš sam ga cenila, te sam sad rado počela da gledam Korene. jeste malo spora radnja, ali gluma je fantastična. Ja Lauševića obožavam, i stvarno mi je uživanje da ga gledam :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina