Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Znam da je u januaru, nego nikako da otkriju kad. :hm:
Uopšte se nešto ne radujem jer znam da će dva dana posle toga da ga ukinu. :sissyfight: Kad DD nije preživeo, neće ništa...

disco2000

Da, 13. krece TD.

Drugi Punisher krece 16.1.

Lani

:clap:

Super. Razmenićemo utiske. :kiss1:

disco2000

Dobar je Luter, nema mnogo epizoda, ko voli te brzopotezne, a krimi... eto ideje. Prosla sezona je imala dve epizode, to dodje kao kraci film :lol:

Zumbulica

MM i ja odgledali hrvatsku - Uspjeh na HBO GO, njihova produkcija. Gledljivo, ali naivno, previše hteli, previše započeli .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

I počela sam Oštre predmete ...,,

Lani

Ja sve te ex Yu trpam u isti koš sa ovim našim smaračima, ništa to ne gledam. :lol:
Oštri predmeti mi se gledaju, daj neki utisak, vredi li?

Disco, i Luther mi se gleda, doduše iz čisto površnih razloga :girl_haha:, ali ako je još i dobra serija, tim bolje. :turpija:

Zumbulica

Jeca je pročitala knjigu pa odgledala seriju, čini mi se da je rekla da je knjiga bolja  :think: ali i da je serija odlučna. Ja sam tek odgledala prvu i pola druge, intrigantno, povukla me ali još nismo baš kliknule  :lol:

A od Lutera sam bila odustala, uopšte mi se nije svidelo  :-[ Idris mi je bolno prenaglašen, previše mu je težak i zahtevan zaplet za praćenje, a ona devojka mi je odvratna  :crazy: :lol:  :-[ Uz ogradu da stvarno verujem da je to baš subjektivni osećaj, da ne kvarim drugima ....,

disco2000

:think: meni je bas ok serija, krimi, a ne kazem to zbog Idrisa, nisam taj soj njegovog fana :lol:

Lani

disco2000

Pre neki dan je bila peta sezona, finale, ima samo cetiri epizode, dok cetvrta ima dve... milina, ocas posla se pogleda...

maripoza

Sharp objects je dobro uradjena serija, ali mi je smetalo sto sam vec posle par epizoda prepoznala dijagnozu i samim tim znala kako ce se zavrsiti. Mogli su da smisle nesto manje rabljeno u kinematografiji, ali svakako je ok za gledanje.
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Disco, 18. januar :clap: 

https://www.youtube.com/watch?v=JEt97KraIEA

Zašto Billy ima svega par ožiljaka, pa još strateški raspoređenih da mu istaknu još više one isklesane jagodice? :lol: ;D
Zar nije logično da bude skoro pa neprepoznatljiv posle onog razvlačenja po staklu? :think:

disco2000

Naravno da jeste logicno, tako nekako je i u stripu, ALI... kao sto i sama kazes, istaknute jagodice, ovo, ono, zift crne okice, gre'ota nagrditi :lol: Neubedljivo. :burko: No, neka to bude najveci propust i sve ok. :turpija:

Praslin

Uuu, kako će lepo da se bindžuje 19. i 20.  :clap: :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco