Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Elanor

to još uvak traje :o
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

moma

ja sinoc otkrila neke nove epizode 15. sezone

Lani

Da, 15. u toku, biće najmanje još jedna sezona. :crazy:
Shonda je jednom valjda izjavila da neće stati dok ne pretekne ER po broju sezona  :hm: a kod njih je valjda bilo 15.

Elanor

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_television_programs_by_episode_count

elem, trenutni rekord je 15 762 epizode, a general hospital s 14 242 se jos uvek snima, tako da, dzaba joj :innocent:

btw, i slagalica je na listi :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Meni rekose koleginice koje prate da je trenutno 15. sezona a da se uveliko snima 17 :think:

Ja sam odusevljena trecom sezonom True Detective! Sedma epizoda je :respect: a Mahershala Ali je apsolutno neverovatan. Kako covek glumi, ja nemam reci :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Qq, pa vecina ovih sa preko 5000 epizoda je currently in production. :crazy: :lol:
A ja bila ubedjena da je Dinastija pri vrhu.  :mega_shok: :calm:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Stačka, koleginice su nešto pobrkale. :girl_haha:
Kao prekaljeni gledalac ove serije već znam raspored, u ovo doba godine snima se trenutna sezona, završi se negde u aprilu, finale bude u maju, onda par meseci odmora pa u avgustu počinje snimanje nove sezone a premijera krajem septembra.

Tako da, možda su pročitale da se planira 17. sezona, jer ono što se sad snima i emituje je 15. 

Elanor, ona se takmiči samo sa ER, čini se po svemu. To koliko GH ima epizoda mislim da je nebitno, poenta je da na kraju priče GA bude medicinska serija sa najviše sezona (a koja nije u rangu daytime soap kao što je GH). Prosto nije isti format i ne može da se poredi.

Elanor

sa sledecom epizodom se izjednacava s er po broju epizoda, do kraja sezone je bar tu pobedila :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

E, nemam pojma, znam samo da su se opasno smorile kad sam (slucajno) ispricala sta sam uhvatila neko vece na tvu posto se ispostavilo da je to bas 15. sezona i one nisu stigle do te epizode. Spoilovala sam najstrasnije a nije bilo namerno, casna rec :lol:
Ova jedna cak rece da Meridet nece ni da se pojavljuje u 17.sezoni :think:
Ja sam odgledala sezonu - dve, nije mi legla uopste.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ta tvoja je izgleda na vezi sa Shondom, čim zna sve te insajderske info. :rofl:

disco2000

Zumbulica

Ja odbindžovala Dogs of Berlin  :good:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Mi završili ponovno gledanje Game of Thrones, priprema za april :girl_haha:
Sad počeli Handmaid's tale, auuuuh, kako je zlokobna.... neverovatno mi je kako to izgleda neverovatno, a zapravo su društva na ivici noža da takva postanu :nokti2:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Odgledala 3. sezonu True detective. Odusevljena sam!
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Ostala mi je jos jedna, nadam se, veceras.