Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Lani, mi smo odgledali Ozark, odlična :ok:
Sad gledao Shadow and bone, tj. juče odlgedali sedam od osam epizoda :lol: pa mm zadremao, večeras ćemo poslednju - šteta što je tek prva sezonica, lepa serija, fantasy, ili preciznije, kako bi autorka knjige po kojoj je snimana serija rekla, tzarpunk  :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

E i meni se gleda S&B, gledaću sigurno. Ben Barnes  :balavi:
Hvala za preporuku za Ozark.  :kiss1:

moma

Ja sam gledala Ozark, ali nešto nisam bila oduševljena, pa sam prekinula na pola.
Takođe počela sm i ovu Mare, ali nisam odmakla dalje od prve epizode. Nešto mi je sumorna.

Lani

Bacila sam se na Peaky, pa ćemo posle da počnemo Ozark.

disco2000

Preporuka za Treći dan i Don't F*&& with Cats i dalje stoji.

Vila

Ozark je i nama na početku bio čudnjikav, ali nas je posle uhvatio u vrtlog, pa smo ga odgledali - ali celokupni utisak mi je na kraju bio odličan. i biće još sezona :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

Quote from: disco2000 on May 08, 2021, 08:06:37 PM
Preporuka za Treći dan i Don't F*&& with Cats i dalje stoji.
Hvala, imam u vidu  :good:

Gledala sam Ozark odavno, treću sezonu se kanim da počnem, malo mi je previše ..... a prve dve, kao što Vila kaže te uhvate u vrtlog ....
Mer mi se svidja I jako me podseća na Happy Valley koja mi je bila fantasticna (I bolja).
Odgledala sam neku češku, mnogo tešku (malo i bespotrebno) ali sa odličnim zapletom.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Nešto mi se čini da ubica juri klinke po ugledu na onaj pobednički košarkaški tim, s tim što nešto sa onom jednom nije pošlo kako treba...

anelore

Ja se na Treci dan nikako ne mogu odluciti, nesto me ne privlaci, a ne umem da objasnim sta me tacno odbija.
MM i ja gledamo ovih dana i Serpent na Netflixu, dobra je, preporucujem.
I da ponovim preporuku za seriju Patria na HBOu, ko nije gledao, o Baskiji i separatizmu i porodicama i prijateljstvu. Odlicna!

moma

Ja sam počela neku špansku Inocente

disco2000

Stoje Friendsi na eonu već dva-tri dana, ne znam šta da mislim, traju 100 minuta :think:

Dacko

To je samo intervju u kome se prisećaju snimanja. Nisam gledala, pročitala sam komentare onih koji jesu.

disco2000

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dobro, hvala

AnaK

Večeras finale Mer. Definitivno je drugi osećaj kad čekaš nedelju za nedeljom, nego kad stučeš za vikend.
Janko 23.7.2002.

Lani

Šta je Mer?  :think:

Mm i ja smo počeli Mayans MC, spin-off Sons of Anarchy.