Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

janavi

jupiiii
jedva čekam kad ću kući :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Quote from: Lukina mama on October 29, 2009, 03:44:52 PM
Marty, kazu da Final season pocinje pocetkom 2010 .
Znam, znam, ali... :lol: januar ili februar, pocetak ili kraj :rofl: svakim danom sve teze mi je i teze :rofl:

mango

Da li bi mi neko pomogao u trazenju engleskih titlova za prvu sezonu *Les Hombres de Paco* ?
Kako lezim bolesna navukoh se na tu seriju, a propustila sam celu prvu sezonu, pa bi da nadoknadim. Nadje mi drugar odakle da skinem, al' ne mogu da iskopam engleski titl :(

maripoza

Ne nadjoh na ovim sajtovima gde obicno trazim prevode. :(
Ako budes pretrazivala, LOS je umesto LES.
Old enough to know better, but too young to care.

mango

Quote from: maripoza on October 31, 2009, 02:22:28 AM
Ne nadjoh na ovim sajtovima gde obicno trazim prevode. :(
Ako budes pretrazivala, LOS je umesto LES.

Hvala, pitanje je i da li ima :(

maripoza

Malo sam jos proguglala i vidim da mnogi traze titlove na engleskom, ali ih, izgleda, nema.
Meni je u subtitle pretrazivacima izbacio samo na spanskom, i naletela sam jos jedino na video fajlove titlovane na bugarskom
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
.

Glitter

janavi jel ovo poslednji mentalist
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Sve sam prevrnula za seriju, nema nigde titlova, jedino nekih inserata na Jutjubu koje je neko preveo. I vidim da svi traze titlove, ali dzaba.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Mango, ja bacila pogled na 2. epizodu sa bugarskim titlovima i...... pa, malo je smesno, ali moze dosta da se razume. :) (Preva epizoda nema titlove :(, za one od 3. pa na dalje ne znam.)

Kakva vam je ta Flash Forward? Vidim da su je okarakterisali i kao dramu, i kao triler, i SF i misteriju..... Cega sve ima?

Xe

Quote from: maripoza on November 01, 2009, 04:11:23 PM
Mango, ja bacila pogled na 2. epizodu sa bugarskim titlovima i...... pa, malo je smesno, ali moze dosta da se razume. :) (Preva epizoda nema titlove :(, za one od 3. pa na dalje ne znam.)

Kakva vam je ta Flash Forward? Vidim da su je okarakterisali i kao dramu, i kao triler, i SF i misteriju..... Cega sve ima?
Malo je kao 24 (ono, moras da se boris sa vremenom i da spases svet), malo kao Dosije X, malo kao Lost (tajna grupa koja mozda nije tajna a mozda i ne postoji).
U svakom slucaju, dobra je. Imam sve, pa ako ti treba, narezem da ne skidas.
A za tebe je Tru blood, bas bi ti leglo.  :good: Pitaj Nanny  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Jeeel? O cemu se tu radi?

FF vec skidam prvih 6 epizoda, pa cu videti kako mi lezi.

maripoza

Aaaaaa, vampiri, citanje misli.....  :nokti2: :lol: Jel to?  :D

Nanny Ogg

Tooooo  :clap: :clap: :clap:

Super je serija, ne's se pokajati  :turpija:

Ajte zene, ne dram'te

mango

Hvala devojke, odgledala sam na ubrzanom rezimu i bez titla par komada, nekeko uspevam da pratim sta se desava ;)

Nego, jel' se jos nekome dopada serija ili sam usamljen slucaj? :-[