Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Tajo, ne smaras uopste, ovo su bas korisne informacije  ;)

Hvala!

Ajte zene, ne dram'te

Dusica

Evo i google za titlove, pretrazuje sve sajtove sa titlovima :)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stacka

Ovo sto cu pitati nema bas mnogo veze sa samom temom ali me zanima  - kako se uopste pronalaze linkovi na rapidshareu? Jel treba da se bude clan ili jock? Ja tamo nikad nista ne vidim :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

lilit_depp

Quote from: DekiTaja on May 14, 2009, 07:29:36 AM
Ne znam kakva su vaša iskustva, ali relativno često slušam ljude oko sebe kako "kukaju" da su skinuli neki fake snimak, program, itd... Sajtovi koje sam ja malo ranije naveo se bave objavom "izdanja", tj. kad neko nešto izripuje, izgrebuje, učini dostupnim, na ovim sajtovima se pojave vesti o tome. Onda se sve te stvari upload-uju na rapid, netload i sl, ili pretvore u torrent, pa se linkovi prema tim sadržajima prošire po internetu.

Znači, pre nego odete bilo gde po link, ne bi bilo loše da znate šta postoji u ponudi... Relativno skoro, kaže mi kolega na poslu "Kolego, skidam neki DVDRip" nekog filma (da ne navodim naziv)... Proverim ja na ovim sajtovima i vidim da ne postoji objavljen DVDRip tog flma... Na kraju se ispostavi da je skinuo fajl koji zahteva neki "specijalni" player, za koji se kasnije ispostavilo da u sebi nosi malware. A inače, filma u tom fajlu nije bilo... :)

Meni je ovo nekako podrazumevajuce, al mozda je to zato sto mi je dwnl kod kuce ~ 4 MB/s. Pa jos kad skidam s RS, onda mogu da skinem 5 verzija i proverim koja je najbliza HDu :lol:. Inace sam picajzla po pitanju "lepote slike" i obicno pljujem sve sto nije bar Blu-Ray izripovano.  :girl_in_love:  :lol:.

E sad, da mi je Net ko kod mame & tate (gde sam sada) i gde mi treba jedno 2h da skinem Lost (16 i 17 upravo skidam, jeeeee), ne znam kako bih reagovala.   :turpija:  :rofl:
L, L, K

Dusica

Ja ne bih skinula seriju blu ray pa da me ubijes, ja iskljucivo skidam rm ili mkv :D

Bebel

Quote from: Lilit_Depp on May 14, 2009, 10:08:11 AM
Meni je ovo nekako podrazumevajuce, al mozda je to zato sto mi je dwnl kod kuce ~ 4 MB/s. Pa jos kad skidam s RS, onda mogu da skinem 5 verzija i proverim koja je najbliza HDu :lol:. Inace sam picajzla po pitanju "lepote slike" i obicno pljujem sve sto nije bar Blu-Ray izripovano.  :girl_in_love:  :lol:.

:girl_in_love: :innocent:
Lav 05.10.05.

DekiTaja

Quote from: stacka on May 14, 2009, 10:06:57 AM
Ovo sto cu pitati nema bas mnogo veze sa samom temom ali me zanima  - kako se uopste pronalaze linkovi na rapidshareu? Jel treba da se bude clan ili jock? Ja tamo nikad nista ne vidim :-[
Rapidshare nema stranicu za pretraživanje i razgledanje fajlova na sebi... Linkove skupljaš sa sajtova po internetu... gde god na njih naletiš...

Postoje i neki sajtovi koji "kao služe" kao pretraživači rapidshare-a, ali ti je to nesigurna varijanta... jer ne znaš ni da li su fajlovi na tim linkovima zaključani lozinkom, da li si uspela da nađeš sve delove (ukoliko neki film ili program se sastoje iz više delova/fajlova) i sl...
Ove sajtove možeš da nađeš ako u google ukucaš rapidshare search.

Dusica

Ja pretrazujem tako sto ukucam naziv toga sto trazim i obavezno rec warez, izbaci mi uglavnom forume i vecinom su to dobri linkovi, a skoro svi drze na rapidu ili nude bar 2 mirrora ;)

DekiTaja

Quote from: Dusica on May 14, 2009, 10:19:48 AM
Ja pretrazujem tako sto ukucam naziv toga sto trazim i obavezno rec warez, izbaci mi uglavnom forume i vecinom su to dobri linkovi, a skoro svi drze na rapidu ili nude bar 2 mirrora ;)
Savetujem probu
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
u ove svrhe...
Dođe ti slično onome što ti radiš, s tim što su ovo "provereni" linkovi sa proverenih sajtova i foruma...

Dusica

Xe

DekiTajo, hvala na spojlerima :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

lilit_depp

I? Lost? WTF ili onako? :lol:
L, L, K

disco2000

Skinuli, ali nismo odgledali... nesto mi se ne da, pri samoj pomisli na pauzu do februara :nokti:

Despina

I ja odlazem zadovoljstvo :lol: :nokti:
A, L, S

Xe

I  ja, cuvam se za nedelju, necu da kvarim  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL