Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Mi ovih dana na Netflixu bindžujemo Elementary, baš mi je leglo :ok:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Jao moram da dovrsim Elementary, ali nisam ga videla na netflixu

Video muz sta trenutno gledam pa rece: i am not sure I am happy with you watching that training materials :lol:

disco2000

Meni su ostale jos cetiri epizode Punisher-a, na korak je da bude medju najboljim serijama. :clap:

moma

Elementary gledam stalno na tv. Ne znam vise ni koju sezonu gdje gledam.

Lani

Disco, kažem ti ja, meni je tik ispod Daredevila. Poslednje četiri epizode su i najbolje. :good:
Ja trenutno razmišljam da li da načinjem 3. sezonu Outlandera ili da lepo prvo odgledam The Crown natenane pa onda Outlandera.  :think: First world problems.  :lol:

Nanny Ogg

Gledam Dark http://www.imdb.com/title/tt5753856/?ref_=nv_sr_1

Odlična, odlična, ima fazon kao Stranger things (deca koja misteriozno nestaju, natprirodni elementi, teorije zavere), ali nije kopija, ima neki svoj momenat, da ne spojlujem sad. I mračnija je od ST dosta. A plus je nemačka, pa su mi glumci svi redom nepoznati, što dodaje na atmosferi.

Ne znam dal ima ovako da se skine, ja na Netflixu ulovih

Ajte zene, ne dram'te

Nanny Ogg

A od tih superherojskih ja sam uživala u Džesiki Džouns, Daredevil mi je isto bio ok, a Punisher me smorio (sorry Disco  :-[ )

Ajte zene, ne dram'te

Lani

disco2000

Lani

Nanny, ovaj Dark ti je sa Netflixa?

edit: Našla.  ;)

disco2000

Nanny, a jesi li odgledala Punishera do kraja ili si odustala?
Elem, odgledah juce i zaista je odlicna serija. Jedva cekam nastavak. Odlican kasting...

Sad je, konacno, Preacher, druga sezona, dosao na red. Prva epizoda obecava, gleda li ko?

Lani

Disco ja ne gledam, bacicu pogled sta je to. Trenutno sam ponovo u kandzama Outlandera  :girl_haha:, pa je sve na cekanju dok ne izbindzujem 3. sezonu. Rekla sam vec Ivi da cemo zajedno da gledamo Dark, sto je Nanny preporucila.

Za Punishera se nadam da ce biti u DD3, bicu razocarana ako ne bude.
Jesi videla trailer za JJ2? Juce stavljen na YT.
https://youtu.be/lX9xNfY1BTg

Elanor

lani, prema knjigama preporučujem da se na trećoj sezoni outlandera zaustaviš (to u slučaju da snime četvrtu)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Što?
4. sezona se snima ali emitovaće je tek u septembru 2018. mislim.

disco2000

Lani, nisam, hvala :kiss1: