Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Da... :think: Nista onda, Zumbi, ide Daredevil brzo :lol:

Lani

:lol:
Ja samo čekam da objave kad će DD treća sezona pa da se bacim na gledanje prve dve sezone... again.  :crazy: :girl_haha: :love32:
Moram se malo podsetiti.  :turpija:

Glitter

ja samo da kazem da je Shonda ili poludela ili joj je zafalilo para, pa ona nije normalna sa onim serijama :crazy:

maripoza

Sta je sad, Glit? :lol:

Ja sam pre neki dan htela da presecem krimi noir serijal nekom limunadom i uzmem da gledam 6. sezonu Scandala. Jao, greske! :lol:  Prvu epizodu sam nekad ranije i pogledala i sad pocnem drugu....pa ono je psihodelija teska. U negativnom smislu, posto psihodeliju inace volim. :lol: Katastrofa negledljivo, vracam se skandinavskom "mraku" definitivno.
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Quote from: maripoza on February 16, 2018, 08:30:23 PM
Sta je sad, Glit? :lol:

Ja sam pre neki dan htela da presecem krimi noir serijal nekom limunadom i uzmem da gledam 6. sezonu Scandala. Jao, greske! :lol:  Prvu epizodu sam nekad ranije i pogledala i sad pocnem drugu....pa ono je psihodelija teska. U negativnom smislu, posto psihodeliju inace volim. :lol: Katastrofa negledljivo, vracam se skandinavskom "mraku" definitivno.
i stiv kaze za sestu sezonu da je bolesna, a jos on kaze voli bolesno ali mu je skandal bio too much. Meni je sedma sezona negledljiva potpuno, Grey's je sinoc pocela ponovo nakon zimske pauze i mislim gora mi je od Dinastije, mislim od Dinastije bar nemam ocekivanja ni lojalnost :lol:

Nanny Ogg

Pozo, imas preporuku za neki "mrak"?
Da odmorim dusu od Vikinga  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Dobar, jel' da? :girl_haha: Odličan su glumački par/trio :lol:

maripoza

Ne znam, Nanny, imam li. Mislim, garant si sve gledala. :lol:
Poslednje sam gledala ove vase preporuke: Dark, Marcella, The Sinner, pre toga Broadchurch, True Detective, Fargo, Black Mirror. Trenutno cekam poslednju epizodu Bron/Broen.

Imam na listi, ali nisam jos pogledala:
Mammon   
Torpederna
The Third Eye
Modus
Skam
I Bordertown, koji si preporucivala.

maripoza

Glitter

maripoza

Pa to. Ne smem gledati dok ti ne aminujes. :D

Lani

Quote from: maripoza on February 16, 2018, 09:56:27 PM
Evo jedna za Glit: http://www.imdb.com/title/tt2575968/?ref_=tt_rec_tt  :girl_haha:  Da nam javi kakva je.

Ajme meni, koliko ima ovih engleskih krimi na sličan kalup, ja ne mogu to pohvatati... :girl_wacko:
I uvek je taj glavni detektiv "troubled, searching for redemption... bla bla".  ;D
Mi završili Broadchurch, sad je sledeći Altered carbon. Disco, javljam utiske.

Od Shonde me jedino GA zanima a i oni više ne znaju gde lupaju.  :crazy: :fool:

anelore

Gledali mi Hinterland jednu ili dve epizode na HRTu, I like.
Super je atmosfera.
I stvarno mi vise prijaju ti na isti kalup britanski krimici nego vecina USA krimica. Izuzimam USA The Killing od novijih. Od starih Homicide.