Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Disco, sve imamo skinuto, ne stižemo da pogledamo.

linga

Sluskinjina prica mi stigla na EON, ali traze pin jer je sadrzaj za odrasle, a ja nikako da skontam koji nam je pin  :crycry:  a i svakako tesko da bih stigla da pogledam.
Ali zato gledamo stare x files na fox movie svako vece  :girl_in_love:

Pepi

E pa hvala Linga što si pomenula Eon, ni to nisamznala da imam  :-[
Pin je valjda 1234, ako niste menjali.

anelore

Ja ni prvu sezonu Handmaids Tale nisam odgledala, nije mi legla u vreme kad smo poceli da gledamo zbog drugih haosa u zivotu, tek sad se polako smirujemo dovoljno da mozemo da gledamo nesto ozbiljnije od Strebera, Zadrzi ili prodaj ili Murdokovih misterija.
U to ime odgledasmo Ponocno sunce koje je Nanny preporucivala, to nam je bas leglo.

Dawn

Billions pratimo kako izlaze redom, Big Bang takođe, ostalo bindžujemo kako stignemo...

disco2000

Gde smo stali, poslednja sezona Dosijea X... :girl_haha: :lol: odlicna, zabavna, duhovita, mislim da je najbolja od svih sezona ikada (pogledala sam sedam od 10 epizoda do sada)... ali (velikim slovima i podvuceno) prva epizoda sezone je nesto najgluplje, kad tako moram da napisem, dakle nesto najgluplje sto sam ikada gledala... a pogledala sam dosta glupih serija i filmova :rofl: nisam Nemanjice, cenim da je tu negde. Prica, scenario, naracija :crazy: problemi i resenja... Jedva se naterah da pustim sledecu, dno.

Da rezimiram - preziveti prvu epizodu i ne odustajati, makar do osme :rofl: za posle javljam...
Hit - ona koja pocinje u japanskom restoranu :rofl:
Jedino je konstantno iritantan Skalin polupromukao glas a la Marlen Ditrih.

disco2000

The Handmaid's Tale, s02, pratim, ako koga zanima sta ima tamo... :lol: pa, lepo je, Deksterova zena je prelepa :rofl:
WW02 takodje vredi gledati. :think:
I sve pohvale za Fear the Walkig Dead. Narocito za prelaz iz finalne epizode The Walkig Dead-a ka premijernoj ep u Fear-u. To, kapiram, tek nikoga ovde ne zanima :lol:

disco2000

Za Lani - gledala trejler za drugu sezonu Luke Cage? Bice 22.6.

Lani

Jesam of kors.  :clap: Čekam. Super je Luke. Jesi u međuvremenu odgledala 1. sezonu?
Ja pre Luka moram da odgledam JJ.  :nokti2: Ništa ne stižemo od posla, i meni i mm je neko totalno ludilo poslednja dva meseca, imam živaca i strpljenja jedino za neke kratke forme tako da ovih dana kad pravim pauzu pustim nasumično bilo koju epizodu B99, to me momentalno "digne". :girl_haha: :love32:

disco2000

Nisam... :girl_sigh: Ako stignem... ali cenim da vec dosta znam i da nije nuzno :lol:

Lani

Prva polovina serije je bolja (u drugoj polovini se menja glavni bad guy, koji meni nije ni primeti prvom... tako da mi je to malo pokvarilo celokupan utisak). Ali zato su Luk i Misti u svih 12 epizoda.  :girl_in_love: I Kler.  :hm: Sve me više živcira.

disco2000

Nema Kler u JJ2 :rofl: da znas :lol:

Lani

Čudo...  :crazy: :rofl: Dobro, razlog više da gledam.  :lol:

emge

Mi odgledali Altered carbon, meni se baš svidja i drži paznju.

Zumbulica

Quote from: Zumbulica on April 30, 2018, 04:34:24 PM
Ja sam se uzelela krajma  :lol: Pocela sam https://www.imdb.com/title/tt2859348/ nije lose, malo su isforsirani zapleti, zavisi od epizode, malo prenaglasena i mestimicno losa gluma ..... ali ima prolaznu ocenu posle tri epizode.
Odustala, tu i tamo se provuce neki interesantan detalj ali je mnogo lose rezirano i sve vreme se vidi gluma ....
I dalje gledam dokumentarce, i citam  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....