Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: Lani on March 28, 2015, 05:01:35 PM
Pa on je pedijatar.  :lol:
Ja sam išla logikom, kad prigusti, najbolje da me spašava trauma surgeon. On ima iskustva u dramatičnim situacijama.

Ja mislila ja science freak, al Lani me usila. :lol:
Mene em pokojnik, em plasticar. :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

senka

ionako se lečiš na patologiji  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Hahahah, i to sto kazes. :lol:

Lani

Quote from: maripoza on March 29, 2015, 11:00:43 PM
Ja mislila ja science freak, al Lani me usila. :lol:
Mene em pokojnik, em plasticar. :rofl:

Gospodi pomiluj.  :propovjed: :krsti: :lol:

maripoza

Isla sam logikom: koristila bih sve njegove usluge osim specijalisticki orijentisanih :rofl:.... ali valjda ume da spasi zenu u nevolji, pa da ne cepidlacim. :lol:

Glitter

sinoc pogledah poslednju epizodu Two and a half men  :crazy:

Simpa, fala bogu pa zavrsise tu seriju :lol:

Lani

O falim te... Mi veruješ da ja iz principa nijednu epizodu sa onim vrljavim nisam pogledala  :ljut:, kad ga vidim prebacim na drugi kanal.

Glitter

predugo je trajalo, a onda ga ukenjase sa onim usvajanjem deteta i brakom izmedju Alena i Waldena :crazy: mislim to im nije bio bas najbolji potez u seriji u kojoj se sve vrtelo oko pica, seksa, promiskuiteta i promasenih roditelja :lol:
al bice da gledanost opala pa daj da spasavamo brod koji tone  :crazy:

MissL

Sa Carlijem je bilo bas dobrih, sa ovim malim mi nikako ne idu...

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maripoza

Meni je najgori primer upropastavanja serije Dr Haus. Od polovine 7. sezone (mislim da se poklapa sa odlaskom Kadijeve) ono je bilo katastrofalno.  A 8. sezonu bolje da nisu ni snimali, tek je to bio uzas. Najgori primer jer je serija pre toga bila odlicna, a onda odjednom duboko razocaranje, barem meni. :girl_sigh:

Glitter

ja sam prestala da gledam Hausa kada je Kadijeva otisla, nije mi to vise bilo to...

stacka

Quote from: Glitter on April 07, 2015, 01:19:25 PM
predugo je trajalo, a onda ga ukenjase sa onim usvajanjem deteta i brakom izmedju Alena i Waldena :crazy:

what? :blink: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

ma da Walden je hteo da usvoji dete pa su se on i Alan vencali da pokazu agenciji da su skladan gej par koji se voli i podrzava. To im je dalo nekoliko epizoda lufta, ali neubedljivih i nisu cak bile ni smesne, mislim humor im je tu bio bas bas prejak.
Pa su ih onda izvalili da nisu u pravom braku pa oduzeli dete pa socijalna radnica vratila dete zbog sve te silne ljubavi, pa Alan kresnuo soc radnicu pa onda i Walden...ma meni je bas postajalo too much u nekim momentima koliko se trude u toj seriji

stacka

Bljak, stvarno su preterali. Mi smo gledali dok je bio Charlie tu, pokusala da gledam ove nove ali bas mi nije islo.

EDIT: Ne mislim bljak na samu ideju o gej braku nego o tome koliko su ga zakukuljili i zamumuljili zarad pokusaja podizanja rejtinga.
Da ne bude zabune :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000