Main Menu

Gotovi i polugotovi proizvodi

Started by Lani, June 12, 2009, 09:43:21 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Quote from: AnaK on March 29, 2011, 09:56:21 PM
O, kako ne mogu da podnesem kad mi u kesu sa zamrznutom povrćnom mešavinom ubace par celih paradajza  :shout: :shout: :shout:
pa to je za đuveč mešavina, samo u njoj ima ceo paradajz :think:

ja knedle samo odvojene :innocent:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

I neka za bećarac, frikomova. A ta za đuveč je nekog drugog proizvođača, crna je kesa. Juče sam u wok stresla 5-6 komada, iz dve kese  :wall:
Janko 23.7.2002.

cici

Htela sam da kupim i napipam ceo paradajz  i odustanem :rofl: ne sećam se koja je mešavina bila ali se sećam da sam htela da probam.

janavi

ja ih uredno isečem, ne smetaju mi uopšte :D
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Lani

I ja sam pre neki dan kupila tu mešavinu za bećarac, skroz je OK. Ja ga pustim tako celog da se raskuva i onda ga iseckam.

cici

E neću :burko: ako ću da seckam seckam sve :rofl:

Beatrix Kiddo

Quote from: jackie on March 29, 2011, 09:59:55 PM
koju gotovu supu sa knedlama preporucujete?
I meni ja Maggie najljepsa. Ponekad kupim samo knedle, pa stavljam u svoju supu...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

janavi

aleva sos od mirođije je bzvz, sav je poluprovidan, kao da je trebalo da ga pravim sa mlekom, a piše u uputstvu sa vodom :crazy:

janavi

a ovi
http://www.stark.rs/2010/zp-portfolio-keksici.html

Vanja sad počela da bira, pa neće više ove obične, samo traži sa čokoladim :rofl:
ja u jednoj činiji pomešala, a ona sve birka, sve pojela čokoladne, obične ostavila :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Super su i čokoladni.Nisu loši ni čajni keksi preliveni čokoladom, isto njihovi.Posebno je slatko što su minijaturni.

Finalina

danubius paradajz sos bosiljak  :good: , pikante, sa maslinama ( bas tim redom )  , za svaku preporuku ( cena mu je oko 180din)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Quote from: AnaK on March 29, 2011, 09:56:21 PM
O, kako ne mogu da podnesem kad mi u kesu sa zamrznutom povrćnom mešavinom ubace par celih paradajza  :shout: :shout: :shout:
nije to slucajno, neke mesvaine (djuvec i paprikas) imaju celovite pradajzove bas kako vele i ostale mansardske kuharice .... za svaki slucaj, uvek lako mozes da ih napipas ( ja to radim jer se nadam da naletim na neku bez  ;D  celog paradjza i nisam imala srece iako bas cesto kupujem tu za djuvec  )

Gost51

Quote from: janavi on April 02, 2011, 02:21:45 PM
a ovi
http://www.stark.rs/2010/zp-portfolio-keksici.html

Vanja sad počela da bira, pa neće više ove obične, samo traži sa čokoladim :rofl:
ja u jednoj činiji pomešala, a ona sve birka, sve pojela čokoladne, obične ostavila :lol:
:love32:

AnaK

Sad sam malo šunjala po SuperVeru, i mogu vam reći da ima divnih stvari, ali su i cene  :crazy: Recimo, slatko od mandarina, oraha, bundeve ( :blink:) (preko 500 din teglica). Pa sušenog raznog povrća (luk, beli luk, praziluk i sve i svašta). I neki divni sok od kokosa, to sam i kupila, Janko oduševljen (1/2l oko 150 din).
Janko 23.7.2002.

AnaK

Ovo mi se mnogo dopada:

Manje je riblja od ostalih koje sam probala (i ne volim ih), negde je između riblje i jetrene paštete.
Janko 23.7.2002.