Main Menu

Gotovi i polugotovi proizvodi

Started by Lani, June 12, 2009, 09:43:21 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

od napolitaniki su mi najnaj eurovafel napolitanke

Maki

Morala sam da probam Jafine napolitanke.Divne su, ali se na zalost nisu zadrzale u mom napacenom organizmu.Da li cu se ikada najesti.... :shout:
Ne dolazim vise na ovu temu dok se ne porodim.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

janavi

Quote from: AnaK on September 01, 2009, 10:17:15 PM
Večeras sam kupila neke Marine zamrznute krofne, firma je iz Sombora, loptice testa u providno-narandžastoj kesi. Za naš pojam - odlične  :good: Računajte samo da treba minimum 2,5h da se odmrznu i narastu pre prženja. Super je što su loptice odvojene, u kesi ih ima 10, ali može da se isprži koliko vam treba.
:crycry: :crycry: :crycry:
samo da prijavim da sam totalni antitalenat za sve što narasta (testo mislim :P)
kad mi OVO nije uspelo, šta dalje da kažem :wall: :girl_cray: :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Dusica

Totalna anti preporuka za C Vanilice.
Lepo mirisu ali se testo toliko osipa da je nemoguce razvuci ga, da ne pricamo o vadjenju nekih oblika.

Jedino su modlice, koje se dobiju na poklon uz to, slatke ali sve ostalo nikako :(

cici

Videla sam, neko je pominjao, puding bez kuvanja.Vanila i čokolada, 85 dinara u Rodiću.Verujem da ima i na drugim mestima.

Masha

Meni taj puding ima nekako brasnjikav ukus, al deca ga jedu :D

cici

Samo sam obavestila, pudinge ne spremam :D

janavi

Quote from: cici on February 07, 2010, 08:48:02 PM
Videla sam, neko je pominjao, puding bez kuvanja.Vanila i čokolada, 85 dinara u Rodiću.Verujem da ima i na drugim mestima.
slično, ali bolje je krem za tortu, ima i ukus lešnika, vanila je najbolja

puding se zove galetta, meni nema brašnjaviji ukus od bilo kog drugog pudinga

meni je ok kao poslastica za 3 minuta, bukvalno
puding običan ne pravim, ko će da čeka dok se ohladi

Maki

A sto bi cekala da se ohladi :D
Ja ne pamtim da mi se to ikada desilo,uvek smazem topao.
Mama mi kaze da je kupila krofnice gotove, punjene dzemom u C marketu i da su odlicne.Ima ih desetak u pakovanju, a proizvodjac je ona firma - Tvojih 5 minuta i pored ima nacrtana otvorena saka.Tako nekako.

Lani

Mi smo isto uvek voleli kao deca da puding pojedemo dok je vruć.  :)

janavi

meni bude muka od vrućeg pudinga :-[