Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja ne menjam, Janko imao ekceme kad je bio beba, pa još vučem traume. Kad vidim da se niko ne češe, a veš dobro opran, ne mrdam. A omekšivače menjam, ali samo kad mi je trenutak u kome mi je Felce Azzuro skup. Obožavam ga, obožavam  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Jeste, divni su Felce omeksivaci  :girl_in_love:

Elanor

Quote from: AnaK on January 14, 2010, 10:21:04 AM
Pošto ti i ja izgleda imamo slične fleke, i slična iskustva, čekam tvoju preporuku za deterdžent :trepp: :kiss1:
definitivno dash professional, kupljen u makrou akka metrou (ne znam da li je isti kao i u regularnim prodavnicama, pakovanje je razlicito) u kolicinama koje koristi moja svekrva (neidentifikovanim, ali rekla bih prevelikim).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Slikaj pakovanje, pliz. Pa da mi kažu ima li ga kod nas  :-[ :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Kafica

Najduže sam se zadržala na mirisu lenor summer-a (trenutno u upotrebi), ali njega koristim samo za obojeni veš. U beli ne stavljam omekšivač, pa mi miris praška brzo dosadi.

Ja mogu da vam preporučim Ajax all surfaces koji koristim za pranje podova (parket, pločice, drvene stepenice) i sveg nameštaja (stolovi, kuhinja, police, stolice, sve, sve), te mi je od ostale hemije potrebno samo sredstvo za staklo, sredstvo za kupatilo i sredstvo za rernu. Košta oko 250din u DM-u i ima ga u raznim mirisima. Preporučila mi ga je žena koja mi je spremala kuću.
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Finalina

Quote from: Glitter on January 20, 2010, 04:50:11 PM
za taj mop cuh da ga hvali samo 36+ pa ako ti to nista ne govori, nista i nece  :D
vrh!! :lol:  .. dakle, vrhunski  :rofl:

Glitter

Finalina

janavi

šta se desilo sa perfex troslojnim toalet papirom?

jutros otvorim novo pakovanje, kad on sav grup, grozan
a bio je sasvim ok

:wall:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

prevodilica

perfex je postao očajan
pa sam kupila Zewa, i preračunala se po roku trajanja da mi dođi i jeftiniji
pošto mi to, ko ludaci, trošimo na tone... :fool:

AnaK

Analizirale smo ga danas jana i ja :lol: Nešto su promenili, nisu više utisnute patkice.
Janko 23.7.2002.

prevodilica

Quote from: AnaK on February 27, 2010, 11:06:02 PM
Analizirale smo ga danas jana i ja :lol: Nešto su promenili, nisu više utisnute patkice.

šteta što sam odsustvovala... :lol: :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

MissL

Felce omeksivac :girl_in_love:
Kupila Ariel 7 :lol: nadam se da je dobar, nijedan mi nesto vise ne odgovara
Jedno vreme sam umesto toalet papira u koji se umotavamo, kupovala DM papirne maramice, mekse i 'izdrzljivije' od papira... Ni to nije mnogo pomoglo :girl_sigh: sledeca stepenica je baba sera ispred wc-a :crazy:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

prevodilica

videh da je i MissL odgovorila na aktuelnu temu o papiru...reko da svratim, obavezno... :rofl1: :rofl1: :rofl1: