Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Ja imala jedno 5 prelepih decjih stvari, jedne A.bermude sam oplakala maltene. I sve se vratilo, jednom sam zahebala stvar pa sam posle stvari prala u masini pa sam od nekog crvenog okovratnika i srca dobila zutu boju ali sad sam se naucila pa rucno.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Sad možeš da ubaciš one maramice za skupljanje boje i nema šanse da će da ofarba išta.

Finalina

Nemam nekog iskustva sa obojevajem, ja u mašino sve stavljam kao daltonista :lol: ili perem na 30stepeni šareno i osetljivije. Čini mi se iz iskustva samog pranja i bez neke veće upotrebe tih spasilačkih sredstava da što je stvar pamučnija trebalo bi bolje da reaguje na hemiju, ali one plastičnije teško je spasiti ( isto važi i za fleke ).....k'o što deda piše, istina je da se ručno mnogo bolje uklanjaju fleke i pravilo mi je da fleke istrljam (operem) pre stavljanja u mašinu

Finalina

Gost51

ja ne mogu nigdje da nadjem one mirisljave prskalice za peglu
bem ti selo

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

anelore

Ja vec dugo zelim da preporucim omeksivac Silan Aromatherapy Lotus&Jojoba. Miris je taman po mojoj meri - dovoljno diskretan i dovoljno primetan.

AnaK

Treba mi preporuka za neko dobro, abrazivno sredstvo za WC šolju. U poslednje vreme samo nalećem na neke gelaste varjante, i nešto mi nije to to :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja isprobavam dosta dugo ta sredstva za wc, medjutim na zalost moram da priznam da samo domestos odradi stvar

anelore

I meni samo Domestos, zato imam bele fleke na svim trenerkama.

AnaK

Dakle, srećni dobitnik je domestos. Hvala  :flower: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ma da, za WC šolju samo nešto hevi.

Deda

Ja imam preoruku za neki BLIC -kuhinja( nije za wc  :girl_haha:), tako dobro sve riba- u spreju je- i rernu i visece delove i sto i radne porsine..nije skup, lepo mirise, dobro cisti, neki Bosanci ga proizode
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

I meni je domestos najbolji, mada i plavi proper za  kupatilo lepo radi, i jos lepo mirise.