Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

janavi

ma ja perem svaki put, kad uključim mašinu, posle mesec dana bacim
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Nije loša ideja to za pranje u mašini.  :think:

Vila

Sviđa mi se ideja o pranju sunđera u mašini za sudove :ok: Baš ću da probam.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Stvarno vam je dobra ideja to pranje sundjera.

Glitter

dakle kupila sam one maramice na onom stapu za prasinu, ankin bref tornado, rukavice, zicu neki dm tezcni abrazivni (zuti, nadam se da valja)

AnaK

Ja perem i dezinfikujem u MW i truleks krpe i sunđere, posle nekog vremena bacim, naravno. Al' u međuvremenu su čisti, i nisu leglo bakterija. Ili bar imam utisak da jesu.

Glittićka, zavrni rukave, čekamo utiske  :clapping:
Janko 23.7.2002.

cici

I koliko cesto to radis?Ove kuhinjske bacam vrlo cesto a truleks za druge namene perem u masini sa ostalim krpama, nikad nisam u mw ne znam ni na koliko bih ih stavila.

AnaK

Svaki put kad uključim mašinu za suđe u njoj su i aktuelna krpa i sunđer. Posle toga nakvasim i stavim u MW na max, 2-3 minuta.

(Kad vadim iz mašine, prvo njih izvadim, nakvasim i stavim u MW, dok izvadim ostalo one su se već i prohladile da mogu da ih vratim na mesto)
Janko 23.7.2002.

anelore

Probacu.
Mada ja ukljucujem masinu jednom dnevno, retko jednom u dva dana.

cici

Hvala.Nikad mi ne bi palo na pamet da i krpe stavim u masinu cak sam mislila da ni ne sme.

AnaK

Ma generalno, može i po proceni kad im je 'vreme' (u suštini, normalno ih operem ručno, kao i ranije, pa ubacim u mašinu.). Sad mi je to prešlo u naviku, prosto. Verovatno i nema potreba toliko često, jednom - dva puta nedeljno meni deluje skroz dovoljno.
Janko 23.7.2002.

Finalina

sundjere ne perem jer cesto ih menjam, a krpe perem ( koristim i trulex i one mekane )... dobra ideja za sundjer u masini za sudove, nisam se setila, a ukljucujem masinu bar 2-3 puta dnevno ( mala masina je u pitanju )

Glitter

Finalina

Xe

Super ideja za sundjer, obavezno cu da kazem MM
Hvala! :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL