Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ne znam stvarno. Moja mašina nije loša, i bukvalno samo za fleke od čoko mleka nisam našla rešenje. Znam da se sa istim flekama pate i mango i masha.

Dok ne stigne ovaj Ariel, ja jedino da nosim na pranje kod emge  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Glitter

nemamo fleke ikakve po odeci, imam jeftinu masinu, ali bas budzetsku beko ali trenutno sav ves u boji perem sa nekim arielom i na 30 stepeni...procitala sam par postova od emge i pokusala, em neuporedivo krace pere, em stvarno nemamo fleke...
ariel je ovaj

Nanny Ogg

E, a kad smo vec kod fleka..imam jednu masnu na kosulji (nem' pojma od cega je), pokusavala Vanish-om, nisam uspela. Sta mislite, da probam neko drugo srdstvo, ili da se oprostim od kosulje?  :girl_cray:

Ajte zene, ne dram'te

aleks

i ja koristim ovaj tecni ariel, odlican je.

Nanny, ne oprastaj se. probaj sa puderom, utapkaj onako i istresi i tako par puta. onda probaj sa tecnoscu za sudove.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Jankova vaspitačica se kune u neko sredstvo protiv masnih fleka, u spreju, koje se može naći u prodavnicama sve za 95.

Ako ti košulja nije mnogo osetljiva i nežna, ja bih to probala i sredstvom za sudove.
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Hvala, cure  :kiss1:
Nije preterano nezna, probacu sa tim

Ajte zene, ne dram'te

Elanor

Quote from: AnaK on August 13, 2009, 02:50:56 PM
Ako ti košulja nije mnogo osetljiva i nežna, ja bih to probala i sredstvom za sudove.
i ja bih ovako.

a meni fleke od cokoladnog mleka skida vanish. istina da je ovaj ovde drugaciji od onog u srbiji, ali i onaj u srbiji radi posao. nekad ih je skidao i ariel, bez icega, ali vise ne. ovde te deterdzente menjaju svako malo, pa je sa svakim sledecim lutrija.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Masha

Quote from: Glitter on August 13, 2009, 02:02:19 PM
nemamo fleke ikakve po odeci, imam jeftinu masinu, ali bas budzetsku beko ali trenutno sav ves u boji perem sa nekim arielom i na 30 stepeni...procitala sam par postova od emge i pokusala, em neuporedivo krace pere, em stvarno nemamo fleke...
ariel je ovaj

gde si kupila ovo???

Finalina

super, da znam kako da skinem onih nekoliko fleka od cokoladnog ( to su jedine kojima ne mogu da doskocim) ...... inace, ne koristim Ariel vec dosta dugo, a poslednjih pola godine koristim DM.ove praskove za masinu ( Indesit )  i zadovoljna sam ucinkom

fleke trljam ajax.om, cesto je tu vanish, imam i dm.ov sapun za fleke, kao i te sprejeve ( cak i taj iz sve za 95) .... a axel odmascivac, cesto pritekne u pomoc kod nekih neugodnih masnoca ( npr nepoznate iz parkica, mrlje od ko zna cega i sl )

Mislim da fleke (koje ostanu) imaju veze i sa materijalom na kome se zateknu, jednostavno neke stvari upiju tako/toliko da im nema pomoci.

Xe

Quote from: Nanny Ogg on August 13, 2009, 02:09:05 PM
E, a kad smo vec kod fleka..imam jednu masnu na kosulji (nem' pojma od cega je), pokusavala Vanish-om, nisam uspela. Sta mislite, da probam neko drugo srdstvo, ili da se oprostim od kosulje?  :girl_cray:
Za pocetak, probaj obicnim praskom za sudove. Ne znam koliko venis moze da skine masne fleke.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Quote from: Masha on August 13, 2009, 04:44:04 PM
gde si kupila ovo???
poruceno i doneto iz austrije...intenzivo tragam i ovde, ako ne nadjem napravila sam dil sa zenom da mi donosi 5 pakovanja od 2.5l godisnje...ovim ustedim struju, vreme i omeksivac uopste nije potreban...

aleks

Moja majka je prevrnula ceo Nis, ima u Tempu, ali samo u prahu. Tako da kupuje ovde.
I tecni Persil za boju je odlican.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

Quote from: aleksandra-l on August 13, 2009, 10:35:37 PM
Moja majka je prevrnula ceo Nis, ima u Tempu, ali samo u prahu. Tako da kupuje ovde.
I tecni Persil za boju je odlican.
koja je cena?

aleks

Persil? Ako je na snizenju onda 8, bez cini mi se 12 evra. Kupljeno u Bipi, mislim, ako ti vec donosi. Idem da kupim ovih dana pa cu ti reci tacnu cenu.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Finalina

koja je potrosnja toga? za stalnu upotrebu ili za ponekad ?