Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Oli

Glitter

moram da proverim sa sveki, njih dve saradjuju

AnaK

Proveri, verovatno je povoljnija od preprodavaca (mada ja verujem da je to saradnik koji 'sarađuje' i na OTCu).
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on January 14, 2010, 11:19:29 PM
Proveri, verovatno je povoljnija od preprodavaca (mada ja verujem da je to saradnik koji 'sarađuje' i na OTCu).
sasvim sigurno jeste, ne isplati se ovo za preprodaju

od njih toplo preporucujem i sredstvo za ciscenje rerne, zoom univerzalno sredstvo za sve podloge i unisex roll-on :)

Margarita

Preporuka za neko sredstvo za ciscenje sporeta sa ravnom plocom?

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Gost51

Margarita

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

Pitanjce ovde da ne otvaram - mislite li da ista vredi onaj h20 mop koji reklamiraju na tv-u? Sanjam da imam parocistac, mislim da se sa njima upotreba hemije svede na minimalac, a tesko da cu one robote moci ikada da priustim.
Recite da :mrgreen: daju na cetiri rate
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Dawn

I ja se razmišljam za H2O, mislim da sledećeg meseca možda i naručim :)

MissL

Napredujemo :turpija: :lol:
Ovaj novi 'ultra' koji sada reklamiraju mi se dopada jer moze da se koristi za sve, posto moze da se odvoji od onog dela koji je za podove
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

ML, moja koleginica narucila, ne znam da li je vec stigao. Pitacu je u ponedeljak.

Saska

A ja bas jutros gledala reklamu za taj H2O  :) U reklami stvarno sve super izgleda, bas me zanima kako je u praksi. Ne toliko za podove, vec za onu zamazanu rernu na reklami ili MW.
Ajde Margarita, da vidimo kako je prosla tvoja koleginica.