Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

Masha

Gogana, nemam objedinjeno :crycry: mnogo sam lenja za te stvari :-[
Posalji mi mejl na koji mogu da ti posaljem neku raniju prezentaciju.

NenaS

Quote from: Masha on October 18, 2009, 09:33:56 PM
to! Ova ogrlica ide uz vrat, pa ne bi bilo lose da znam otprilike :)

E pa ovako, obim vrata 45cm ali to nije bas knap - jer ne volim nista sto davi, rolke recimo (mislim zbog stitne)..Obim zgloba knap 18cm, a da se onako komotno "vrti" ali ne spada je 20cm...jel to mnogo? :-[ Znaci moze i ovde i na pp cena, sasvim okvirno vreme isporuke, nacin placanja i nacin slanja?
Mozda se u medjuvremenu smislim i za neku zveckavu - samo da pretresem boje garderobe.. :)
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Ela

Masho, samo da dodam sa cu zavisno od "modela" ogrlice a i cene mozda da se odlucim i za narukvicu.

cici

Onu ogrlicu toliko volim da mi dodje da je imam u svim mogućim kombinacijama boja.Moram da priznam da je to najpopularniji model.

janavi

ja nikako da se naviknem da nosim ogrlice :(
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.

cici

NenaS

Volim i ogrlice i narukvice - jedino ne mogu da nosim mindjuse - usi mi "podnose" samo zlato i belo zlato.. :blink:
Aleksandra   14.09. '87.

chokoladica

Evo konacno da vam pokazem sta je Mashka napravila , a ja poklonila Pra-sencetu. Meni je apsolutno predivno  :D Toliko da mi je bilo zao sto moram da poklonim.  :lol: Izvinjavam se sto nisam okrenula slike, ali.. lepota se vidi ionako :)

pra-sence

Ira

Sve je fantasticno,prelijepo  :girl_in_love:... Tako patim sto sam tu gdje jesam jer mi je nakit nedostupan.
Ali Boze zdravlja kad budem planirala tamo da dolazim,nadam se da cu moci da narucim  :)
Jel` ima negdje na gomili da se vidi sve sto si pravila?
Prelijepoooooo

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Masha

Meni je prasence poptpuno zalicila na ovu kombinaciju boja :girl_in_love:
Ira, nemam na jednom mestu, znam da mi je to veeeeliki minus, ali nikako da se ozbiljnije posvetim tim tehnickim detaljima :-[

Ela

Masho, samo da javim da je ogrlica PUN POGODAK i da je nosena vec nekoliko dana za redom   :clap:  Boje su apsolutno pogodjene, posebno ona narandzasta sto se pojavljuje ponegde
Zao mi je samo sto ogrlicu nisam slikala, fotoaparat nije bio kod mene.
Puno ti hvala!!!

Masha

NenaS

Masho, stiglo je!! Izvinite zbog krajnje amaterskog snimka..

Aleksandra   14.09. '87.