Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Ijao, kakve suuuuu  :girl_in_love: Bas kao sto sam i zamisljala  :girl_smile:

Maaaashooooo, davaj cene na pp

Ajte zene, ne dram'te

rafa

Quote from: Masha on June 16, 2009, 02:35:47 PM
Lude ste :girl_haha:
Glitt, saljem ti pp :D

Ma nisam luda, ja sam ti ono gore stvarno narucila a ti gledaj sta ces.  ;)
+ jednu zveckavu, ova crna sa roze je super  :flower:
potvrdi na pp  :)
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

nelly

nisam ni ja luda :)
i meni posalji pp sa cenom za ono moje :kiss1:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Gizmolina

A jel mogu ja nesto da bezecujem, pa kad navratim za nekih godinu-dvije da pokupim?  :lol:

Prelijepo je sve, nekih 6 privjezaka mi se ekstra svidja, narukvice su mi sve ekstraaaaa!
Nina 20.1.2009.

Masha

Quote from: Gizmolina on June 16, 2009, 08:50:32 PM
A jel mogu ja nesto da bezecujem, pa kad navratim za nekih godinu-dvije da pokupim?  :lol:

Prelijepo je sve, nekih 6 privjezaka mi se ekstra svidja, narukvice su mi sve ekstraaaaa!
Gizmo :girl_haha: ne znam sta da radimo. carnski pregled i slanje kosta vise nego ogrlica :girl_sad:

Dodala sam jos neke. Braon i jedna roze crna je prodata, kao i belo roze zveckava :crazy:

janavi

oću belo-roze zveckavu
još jednu
do sutra :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Masha

chokoladica

Jel neko uzeo onu crno roze narukvicu? Ako nije, ja bih. Maso, imas li mozda mindzuse uz to?  :D

Masha

Gornja jeste, donja nije :) A za mindzuse, mogu da napravim, ostalo mi je jos tog motiva, kog oblika,koje velicine?

Gost51

a ona zelena i smedjkasta zveckava? i ona crno-smedja nezveckajuca?
ili ona crveno-narandzasta nezveckajuca, lijevo od plave?
da li je ijedna od njih slobodna?

chokoladica

Quote from: Masha on June 18, 2009, 03:13:50 PM
Gornja jeste, donja nije :) A za mindzuse, mogu da napravim, ostalo mi je jos tog motiva, kog oblika,koje velicine?
Odlicno, ona donja mi se vise i svidja. Oblik.. pa ne znam..sta ti je zgodno ? Ja se nekako tripujem da bih vise volela da budu kuglice (na primer tri ,  s tim sto bi prva bila najmanja, a treca najveca), ali ako ti je to smaranje, pristajem i na ove.. pravougaonike  :lol:

Masha

Ove zveckave su sve slobodne :rofl: osim belo roze. Crvena nezveckava takodje. Moramda im dam imena, ovi opsini nazivi me nerviraju :rofl:
edit Choko, no problem, napravicu tako sa 3 kuglice ;)

anelore

Ja hocu onu braon -crnu nezveckavu.
A zveckavu - onu crveno-smedje-roze (cetvrta slika zveckavih narukvica, gore desno).
Jel mogu cene na PP? Jel ja uopste mogu da saljem i primam PP?