Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Wow, Zumbulice, ovo je bas extra!
Jel ima kod nas da se kupi uopste ovih alata? Npr. nesto kao OVO ? Dopisujem se preko FB sa nekom zenom koja pravi torte, ona kaze da ladno koristi te spravice za glinu? :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

Fenomenalna spravica  :) (ja polomila par presa za beli luk  :girl_haha: dok sam istiskivala fondan). Ovo mi deluje super jako i primenljivo na fondan. Razmisljam o onom starinskom limenom kalupu za tulumbe uz ovakve neke nastavke.

Izvinjavam se na OT  :)  ' ajmo na neku fondansku temu.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Masha kaže da mogu alati za glinu i za fondan da se koriste.Svaki put kad koristim presu za luk i fondan samo što kilu ne dobijem od naprezanja :rofl:

stacka

Ma mogu naravno, videla sam posle par klipova na YT, moje pitanje je bilo gde ih traziti (nesto poput onog pistolja). Taman sam naucila gde da nabavljam spravice za fondan, sad moram i za ovo da se raspitujem :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Masha

bilo je cini mi se u destefiku, znam da suneke zene narucivale iz cro, kada bude neka narudzbina obavesticuvas. izvinite na neopsirnosti, otisla mi tastaura,jedva kucam

Pepi

Ima u destefiku, a bilo je i u KOntalu.

stacka

Hvala. :bighug:
Jel Destefiko OVO ili nesto drugo? :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

cici

Destefiko je i jedno i drugo, oni su uvoznici Marabu proizvoda.Sve se nalazi na Tošinom bunaru.

Masha

Od kad nisam nista stavljala :crazy: Jos mi sad izadje upozorenje da otvorim novu temu jer nije postovano vise od 120 dana :lol:
Evo malo novih stvarcica, nema puno toga, tek sam se ovih dana ubacila u posao :)
Brosevi  :)

Ove sove su mi nov proizvod, zao mi je sto slika ne moze da docara reljefnost ovih sarica na njima,mnogo su slatke  :love32:
Brosici

Privesci

edit Sad vidim da nisam stavila thumb slike, nemam pojma kako to da uradim, nesto su menjali naPB-u izgleda :-[

janavi

aaa, pa krajnje vreme došlo, sad će santice da dobiju poklončićaaaa
nemoj baš sve da postavljaš :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Sad sam bas gledala na FB i divno, sta reci. Sove mi se bas dopadaju :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Stvarno siiiiiii  :sissyfight: :sissyfight: :sissyfight:
Sove su divne.

AnaK

Maša se vraća u formu  :love32: :girl_in_love:

Jedna od tvojih ogrlica mi je apsolutni favorit, nosim je bar 1x nedeljno  :love32:
Janko 23.7.2002.