Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

Masha

Mogu ti reci neocekivano dobro. Bili su neki iz Srbijateksa, otkupljuju nakit za njihovu radnju, u Cvijicevoj nesto, i pokupovase skoro polovinu onoga sto sam imala.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ovi drugi onako, imalasam par prodaja, uglavnom narukvica, ipak je to sajam gde dolazi klincurija da kupi privezak sa listom marihuane i sl  :rofl:

Maxic, napravila sam jos neke nove koje nisam ni slikala, sad moram da azuriram spisak :)

maxic

Ajd azuriraj, hocu ogrlicu, pa da znam odakle biram. Nije zurba, ali javi kad stignes.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Sjajno :) Moramo da vidimo koja je to prodavnica  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Masho, racunaj i za mene makar sovicu (ili dvije) kad Nelly bude dolazila u te krajeve ;)

Mada sam bacila oko i na neke ogrlice, a rado bih pocela da nosim i tvoje mindjuse  :girl_smile:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Unabebili

Masenjka,
sve je divno. Crvena je sovica super.
I ona ogrlica je beskrajno lepa , znam da ce se dopasti mojoj prijateljici ( to je rodjendanski pokolon)  :love32:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja cu da odaberem jednu narukvicu koju sam snimila na fb samo da naplatim jedan prevod  :girl_in_love: sve su divne

bubi

Masho,
meni obavezno braon-rojzle varijanta a ako moze nesto i u karmin crvenoj boji,komplet naravno.
:girl_in_love:

Unabebili

je danas nosila sovicu  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Masha

lilit_depp

masho umetnice,
nista lepse nisi napravila od moje "partizan" kombinacije.  :love32:  :kiss1:
L, L, K

Masha

Jos uvek si pod utiskom aaaa :rofl: :love32:
A onih drugih par desetina  :lol:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

nelly

i ja sam seprvi dan škole okitila  :girl_in_love:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maxic

Ne vazi se ne vazi , slike!   Koga cu kopirati bez slika :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

I ja sam se okitila, Masinim naravno.