Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

cici

A meni je sinulo pravo jedno 10 ideja, mislim da cu da idem da kupim komponente sutra i da banem kod Mashe da mi pokaze kako se prave kukice i kako se sastavljaju :lol:

Lani

Ja sad, što više razmišljam o toj plavo/zelenoj kombinaciji, sve mi se više sviđa.
Mashice, kad si raspoložena da praviš tako nešto javi, vidiš kako smo ti se sve obradovale.  :girl_in_love:

anelore

Ja uopste ne znam kakvu bih kombinaciju, moze Masha i da me iznenadi.  :girl_in_love:
Al' da prijavim i da bih jos koju narukvicu, i da joj donesem jednu staru da je sredi, pokidala se zakacaljka pa ne mogu da je nosim.

Finalina

odlicno izgleda, a prsten je ekstra!

martina

wow, super je masho. dodje mi da pocnem da nosim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

margo

Mina 25.07.2003.

cici

Summer

Pa placem jer moram da se odlucim za nesto, ne ide da uzmem sve, pa se okitim za svadbu  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

martina

one bijelo-rozikaste su ti, ja mislim, bas za haljinu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Pa ne moras sve da stavis za svadbu a mozes da poneses i da menjas na sat vremena :lol:

martina

Quote from: cici on October 17, 2012, 03:44:53 PM
Pa ne moras sve da stavis za svadbu a mozes da poneses i da menjas na sat vremena :lol:
:lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Summer

Quote from: martina on October 17, 2012, 03:44:52 PM
one bijelo-rozikaste su ti, ja mislim, bas za haljinu

jesu, nego sam nesto bila smislila da na svadbu nosim neke mindjuse i narukvice, a ovu masinu ogrlicu ostavim za neku drugu priliku. videcu jos/ mislim se kao da se ja udajem  :rofl:

Quote from: cici on October 17, 2012, 03:44:53 PM

:rofl: sjajna ideja

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

martina

Quote from: Summer on October 17, 2012, 03:46:42 PM

jesu, nego sam nesto bila smislila da na svadbu nosim neke mindjuse i narukvice, a ovu masinu ogrlicu ostavim za neku drugu priliku. videcu jos/ mislim se kao da se ja udajem  :rofl:

jesi sigurna? ja se nisam  mislila kad sam se udavala toliko kao za zadnju svadbu na koju sam isla  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: