upoznaj Srbiju da bi je vise voleo

Started by Finalina, July 01, 2009, 03:34:50 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Quote from: Unabebili on August 10, 2011, 11:19:26 AM
Mi smo trazili pustahiju, ne Zlatobor, ne Kopaonik.
A pri tom smo resili za juce da krenemo, tako da danak placamo zbog neorganizovanosti.

Na Zlatiboru, kome treba, imamo sjajan apartman za 20 eura dan ( i u sezonama) ,
60 kvm, spavaca soba, dnavna soba, kuhinja, kupatilo, terasa, kod "Mirisa dunja).

:good:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Finalina

Glitter

jastrebac je ok, ali je merima bila trash  :crazy:

Lani

prevodilica

renovirana je i cena izgleda, meni ovo deluje prilično skupo za Jastrebac u Srbiji, polupansion za jednu osobu izađe oko 35EUR dnevno  :blink:

Glitter

dodji u ks, tu je nocenje sa doruckom za jednu osobu toliko

anelore

A ja mislila da smo odavno utvrdili da je cena za bilo sta iole pristojno u Srbiji previsoka.
A tek Sarajevo - najniza cena za nocenje sa doruckom od 33 evra, prosek je oko 60 evra. Sreca te cu spavati kod rodjaka, ne da bih potrosila honorar nego i doplacivala.

Mirka

Ja obožavam Jastrebac. Sendviče, grickalice i voće (breskve najčešće :) ) u ranac i šetnja. Divna, divna planina, Schwarzwald  na korak od nas :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

rafa

Slucajno sam naisla na ovo, izgleda mi super  :girl_in_love:

Na Fruskoj Gori.

http://www.rancplatan.com/
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

milos325

Gde se nalazi taj restoran u Prolom Banji?

Pozdrav i hvala

Quote from: Flyingman-Junior on November 05, 2010, 07:37:30 AM
Mi ssmo letos u povratku sa Kopaonika svratili do mog druga u Kursumliji gde smo odseli dva dana. Jedan dan smo posetili Djavolju varos i Prolom banju. Evo par slika etno restorana nekih kilometar i po nize od Djavolje varosi. Restoran je prelep, domacini su prijatni. Posto je restorancic porodican, simpaticno je bilo gledati kako deca vlasnika sa uzivanjem posluzuju goste (po mojoj proceni imali su ne vise od 10 godina). Pored restoranna ima klackalice, vrteske i ljuljaske za najmladje. Tu nismo probali hranu. Specijalitet pored naravno jagnjetine ispod saca je i kupinovo vino, koje takodje nismo probali. Razlog je taj sto smo imali dobru preporuku za etno restoran u prolom banji.Evo slika tog etno restorana koji se inace zove "Dva ambara".

E sad malo o Prolom banji. Simpaticna banja, ali posto smo bili dobrano izgladneli pentranjem po djavoljoj varosi pozurili smo do etno restorana na jagnjetinu i teletinu koji su izvrsni. Probali smo sve od lepinja ispod saca, kajmaka, pasulja u grnetu i kupusa pa sve do teletine i jagnjetine.

Dawn

Od hotela treba da se spusti nekim stepenicama, ima putokaz lako ćete pronaći restoran.

Saska

Kad vec podignusmo temu

okolina manastira Kaone 30tak km od Sapca, a ako 120 km od Bg, prelepo

AnaK

Janko 23.7.2002.