upoznaj Srbiju da bi je vise voleo

Started by Finalina, July 01, 2009, 03:34:50 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

em je 21 nista za maj, ali nije nepodnosljvo, nego kisa.... :(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Znam, ne smeta mi hladno samo da nema kiše...

Deda

Prosle godine smo se ya 1.maj kupali u Zdrelu napolje, bilo 30 stepeni  :crazy:, zato mi padala kisa 3 dana na moru . I grad  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

ma ša pričate, 21 stepen je idealna T, a kišica će da padne u toku dana i posle je nema - ona prava proljećna. biće super vrijeme, vidjećete :)

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

kad sam ovo sad isto rekla mm-u pitao me gdje gledam prognozu, da li na optimistickaprognoza.com :lol:

ali evo pogledajte danas dan, takav je najgori za praznike, ostali nemaju ni munjicu :)

Elanor

dajte meni taj 21C, mooooooooolim vas.
ovde u petak maksimalna 13 :crycry:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Dacko

Kod nas je zasad sve po Emgeinoj prognozi, do malopre sam sedela na terasi u majici bez rukava. Sad kao da se sprema neka kišica, ali šta mari, to ne znači da do popodneva neće opet biti toplo.

Lani

Ma emge u pravu si, samoj sebi zvučim kao neka baba kad kukam na vreme tako.  :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

ja sam u fazonu - pun frižider, pa spremićemo šta hoćemo i po kiši, ako se deca smore - tu su drugari i igraonice, a kad mm i ja odemo.... tamo ionako nismo planirali da šetamo, već da se bavimo nekim drugim vrstama rekreacije :spiteful:
uopšte se ne nerviram zbog kiše, neka pada koliko hoće :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

mi smo za 1. maj trbeali da idemo u Vrujce, velika ekipa , da pravimo rostilj u vikendici kod mog brata

mislim da je to sad odgodjeno, ali cenim da ce druzenje da padne svakako negde

ako bude lila kisa, nece nama biti problem ni tu da se dobro organizujemo, neka klopa, filmovi, jamb...dbeli ne radi bas 01.05., ali sutradan je vec na poslu  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

fenomenalno  :girl_haha:

ali, ne samo sto je naziv dobar, nego mi se i tura dopada  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.