upoznaj Srbiju da bi je vise voleo

Started by Finalina, July 01, 2009, 03:34:50 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Jeste zastrašujuće :lol: Ja videh slike na trippinserbia, pa sam potražila lokaciju i tako došla do teksta. Računam, svakako bismo išli kolima :lol: Ali nisam pojma imala da postoji.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Predložiću u kući kao lokaciju za sledeće "srpsko" putovanje, neki vikend - ovo je baš prelepo :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

disco2000

Emge, Sisevac je zatvoren do leta :crycry: :rofl:

Dajte mi neki predlog za jesenji raspust.

Crvenkapica

Kako divnih mesta ima u našoj Srbijici, a mahom ih zaobilazimo i idemo u inostranstvo, jer ovo što nam je blizu, uvek možemo da obiđemo. A to što može uvek, na kraju ne bude nikad.
Čekam prvi malo lepši vikend, da iznajmim auto, pa da odem da vidim Feliks Romulijanu. Nisam bila tamo od neke davne ekskurzije u srednjoj školi, a pošto sam obišla većinu rimskih tvrđava i utvrđenja u Srbiji, mislim da bi trebalo da odem ponovo i  tamo. Daće Bog da to bude ove jeseni-zime. 

emge

Crvenkapice, koliko zarađuješ od ovog reklamiranja? Da li ima smisla baviti se time?

Crvenkapica

Neću da lažem, provaljena sam. Al' kako je forum jedva živ, malo i njemu dižem rejting. Ako smeta, neću više. ;)

A što se zarade tiče, pa onako... Mada, meni je to samo jedan deo posla, pa se ne žalim.

Dacko

Da li je neophodno kliknuti na link da bi nešto zaradila?

Crvenkapica

Nije obavezno, mada je dobro ako kliknete, i dobro je da stoji što duže, jer tako i kasnije, kad neko naleti, pa pomisli da mu možda treba tako nešto, može da klikne i pronađe ono što mu treba. U suštini, nisam plaćena po broju klikova, ako na to mislite.

emge

A kako onda uipšte znaju da si negdje postavila link? Da li ti tražiš klijente ili se oni tebi javljaju?

Crvenkapica

Radim za agenciju, to su njihovi klijenti, i sve se beleži. A zar sve ovo nije spamovanje teme? Pobrišite viškove, nema smisla.

AnaK

Pa zanima nas, kako se dolazi do takvih poslova, koliko može da se zaradi. Kad već visim(o) na netu, neki od nas (ja npr) bismo bili zainteresovani. A ti si nam prva koja se time bavi, pa da te propitamo  :flower:
Janko 23.7.2002.