Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

I da, advokata sam birala ja, a banku neko peti

maripoza

Quote from: martina on May 14, 2013, 01:42:36 PM
jao dedo
:lol:
pa dje ces zeni u radno vrijeme da dodjes  :rofl:

:lol:
Pa kad je posla kod Mice ubice. :rofl:
Jesi slusala taj snimak, Martina?

Mica ubica

Vazda je dobro podsetiti se. :rofl:

Dedo, ja se zezam, ali je to stvarno katastrofa. Samo joj spusti na finjaka, ne vredi se nervirati zbog tudje nekulture.
Old enough to know better, but too young to care.

vojka

mislim da sam vec pisala ovde
mene je
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
uzasno nervirala, posto mi skinu pare, pa ih posle par sati vrate na racun  :blink:, uredno mi obracunaju tu kamatu za minus, a oni sami skinuli i sami vratili  :fool:
pri tom uopste nije prijatno, kad odem na e-banking pa vidim da mi nema para  :sissyfight:, j... sve kad ih posle vrate,
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

anelore

Jaoj Dedo, ta tvoja odavno zrela da je prijavis. Kreten.
Ja moram da cutim, postala sam Gold klijent u svojoj banci
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
i operater je licno intervenisao da ne cekam u redu na blagajnu  :diva:.
Jos samo da mi legne plata  :lol:

vojka

dedo, koji je to biser od zene  :fool:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

hypolina

Administrativna taksa za dozvolu za izvoz maticnih celija iz pupcanika novorodjenceta koja se uplacuje budzetu RS tacnije Ministarstvu zdravlja RS je neverovatnih 10000 rsd. Do pre 2 god je bilo oko 4000 i samo povecavaju cifru. Oni pri tome tu nista ne rade osim sto uzimaju novac.  >:(

Da li je moguce da je drzavi nesto sto je u medicinske svrhe skoro jednako registraciji dzipa.  >:( karikiram, ali opet... totalno otimanje para.

Lani

Šta je sad to?  :blink:
Ja se ne sećam da smo mi bilo šta posebno plaćali, osim iznosa koji se uplaćuje Cryo saveu.

hypolina

Quote from: Lani on August 12, 2013, 11:24:56 PM
Šta je sad to?  :blink:
Ja se ne sećam da smo mi bilo šta posebno plaćali, osim iznosa koji se uplaćuje Cryo saveu.

To je drzava uvela pre manje od 2 godine i to je klasicno uzimanje para po mom misljenju. Visina takse iz meseca u mesec raste. Cryo Save ne moze da izveze tvoj uzorak ako ne uplatis tu taksu u posti direktno Ministarstvu zdravlja RS i navedes sebe kao uplatioca. Ministarstvo dakle nema tu nikakvog posla osim sto im legnu parice. Sto se tice cryo save-a oni cenu nisu menjali.

Lani

Jeste klasično mažnjavanje para, još 10.000 ni manje ni više, sram ih bilo.  >:(

Xe

Evo i mene s izvestajem iz MUP-a  :diva:
Zar ste sumnjali u mene  :lol:
Elem, sinoc sam uspela da prevarim sistem i danas zakazem vadjenje LK u sest sati. Da nesto nece poci kako treba govorila mi je cinjenica da sam uspela da nadjem parking mesto ispred SUP-a, i to ono besplatno.
Naravno, Mica Ubica ne spava  :lol:  FT1P  :lol:

Iako sam donela biometrijski pasos, LK mi najverovatnije nece biti uradjena jer sam prilikom izrade pasosa podnela uverenje o drzavljanstvu na devojacko prezime. Iako i pasos i stara LK i izvod iz MKR glase na devojacko, iako sam cak podnela i MM kao dokaz  :lol:  najverovatnije cu posle praznika morati da im odnesem uverenje koje glasi na udato prezime.
Naravno, uverenje je u Leposavicu, na Kosovu, kancelarija u Kraljevu, a ja vec imam divna iskustva sa maticarima  :crazy:  Pritom, posto im ne radi onlajn porucivanje, necu znati na koje prezime glasi uverenje, mada su pre par meseci iz NS slali sluzbeni dopis o promeni prezimena. Eksperiment ce me kostati oko dve hiljade, plus oko mesec dana dodatnog cekanja  :rofl1:  Jos ako me se docepa neka Mica Ubica, nosacu samo pasos narednih deset godina.
Utesna vest je da su konacno pri kraju poslovi na umrezavanju, te ce u nekom doglednom periodu, recimo za oko godinu dana, sve konacno moci da se vadi i podize iz bilo kog mesta u Srbiji.
Dotle ovaj magarac ima da lipse.  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

jao xe :nokti:      mene mnogo nervira to vadjenje bilo kakve dokumentacije! 21. Vek i umesto da je sve umrezeno i u sistemu tako da na unos jmbg mogu sve da vide, ne! Mi cemo tek za koju godinu imati mozda umrezenu mogucnost da NARUCIMO da nam izdaju opet stampanu formu dokumenta! Zali boze isecenih suma!
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Pepi

A da ti neko iz Kraljeva uzme uverenje?

Rekoh neki dan da mi je bankomat pojeo mm-ovu karticu, od svekrovog računa na koji je on ovlašćen. Banka radi od 8-16 kao i on. Subotom od 10-12. Ode on u subotu, ne daju mu karticu, nego da dođe u ponedeljak. Poludeo i rekao da neće da dolazi u ponedeljak, jer ionako već nekoliko dana čeka. Aaaaa,a onda može.
Daju mu karticu. On kaže da sa bankomatom ili karticom nešto nije u redu, jer pin čitamo, nema šanse da pogrešimo. I da bi im to dokazao, izađe napolje da podigne pare, i bankomat mu proguta karticu  :rofl:
E sad ne može više ta kartica jer je očigledno neispravna, nego da ide u zr da vadi novu. Rekao im je da je to njohov problem, da on nema nameru da ide u zr, i da hoće da sve oni završe i da ga kartica sačeka u toj ekspozituri. Uzeli su mu broj telefona, čekamo da vidimo šta će biti. Mislim ništa  :-X
A na svekrvinom računu ostala neka sića, on takođe ima ovlašćenje i hteo da podigne, ali mu nisu dali. Treba ostavinsko rešenje, koje on nem akod sebe, nego je u zr. Dok je bila živa mogao je da diže koliko hoće para, sad za hiljadu -dve ne može  :crazy:

Saska

:bighug:

Pepi, posle smrti ovlašćenja prestaju da važe, zato mu ne daju da podigne bez rešenja :bighug:

vojka

kako sam besna  >:( >:(
eps mi je od podneva upalio sve crvene lampice  :girl_werewolf:
poslali su mi opomenu da im dugujem pare i ako ne uplatim da ce mi iskljuciti struju
rok je do 13 januara
pri tom  poslali su tu opomenu na ime investitora , sto znaci da ako i uplatim ide na njega a ne na brojilo  :crycry: :crycry: :crycry:
a oni licno su mi rekli da nista ne uplacujem, jer ako uplatim to ide na ime PK, a ne na brojilo
posto su brojili odjavili u avgustu, ali jos NISU mene prijavili
koji su to ludaci  :ces:
dodje mi najozbiljnije da ih tuzim, za ovo maltretiranje  :wall: i dusevni bol  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012