Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Quote from: Vila on April 02, 2014, 01:06:03 PM
AnaK, raspitaj se u NBS, u centru za korisnike finansijskih usluga: http://www.nbs.rs/internet/cirilica/63/63_9/index.html
možda postoji način da ih zezneš, da ipak prebaciš tr u neku drugu banku
Može, da s MM otvori zajednički račun u drugoj banci, tj. da prebaci svoju platu da leže na njegov račun. Sad, ima tu i rizika, ali i koristi  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

A-ha!
A kako to da opravdam, želim sve detalje, sve  :turpija:
Nema rizika, uzeću sve kartice  :turpija:
Janko 23.7.2002.

monochrome

anak je zaista imala grozan dan...eno je na dojenju  :lol: :lol: :lol:
anak :bighug:

AnaK

Onaj članak o dojenju je jedan od retkih svetlih trenutaka u današnjem danu. A ako neko ne vidi razliku između njega, i ponekim pričama ovdašnjim koje meni smetaju, onda nije ni čudo što se sve ove godine ne razumemo na tu temu  :innocent:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on April 02, 2014, 08:44:49 PM
Onaj članak o dojenju je jedan od retkih svetlih trenutaka u današnjem danu. A ako neko ne vidi razliku između njega, i ponekim pričama ovdašnjim koje meni smetaju, onda nije ni čudo što se sve ove godine ne razumemo na tu temu  :innocent:

ma salim se malo...nisam ga citala...posle cu...

Praslin

Samo da nastaviš da konkurišeš  :good:
:voda:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Saska

Quote from: Xe on April 02, 2014, 08:24:30 PM
Može, da s MM otvori zajednički račun u drugoj banci, tj. da prebaci svoju platu da leže na njegov račun. Sad, ima tu i rizika, ali i koristi  :turpija:
nisam sigurna, ali mislim da kod nas nema opcije zajedničkih računa, tj da plata može da ti leže samo na tvoj sopstveni.
tj, nikad nisam čula (ovde kod nas, u Srbiji) da neko ima deljeni račun, možeš da budeš ovlašćeno lice, ali ne i "suvlasnik".

Summer

AnaK  :bighug:

Meni su u banci sojevremeno rekli da moram do isteka stambenog kredita da primam platu preko Credit Agricole, a posto su me mnooogo nervirali, ja sam vrlo brzo presla u intesu i uplacujem im redovno svoje dugovanje, nisu pisnuli  :rofl: ali kod tebe je skroz druga prica, jer si u drzavnoj firmi, verujem da nema mnogo vrdanja  :girl_sad:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Xe

Quote from: Saska on April 02, 2014, 09:11:17 PM
nisam sigurna, ali mislim da kod nas nema opcije zajedničkih računa, tj da plata može da ti leže samo na tvoj sopstveni.
tj, nikad nisam čula (ovde kod nas, u Srbiji) da neko ima deljeni račun, možeš da budeš ovlašćeno lice, ali ne i "suvlasnik".
Bilo je ranije, sad ne znam da li ima. Pitaću
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

otvoris racun u novoj banci, odes u firmu sa novim brojem racuna i ostavis ih da se pitaju sta se desilo

AnaK

Imam ja račun u Intesi, ostao mi da miruje od školskih dana. Ali meni treba saglasnost PTTa da zatvorim račun u Poštanskoj, to već ukazuje na zabavu.  :shout:
Janko 23.7.2002.

Pepi

I ja mislim da kod nas ne postoji zajednički račun, bar nije postojao pre par godina kad smo mm i ja hteli da otvorimo.