Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

irma

Quote from: Glitter on July 03, 2009, 10:05:21 PM
pa i radovan svastojedov je morao da poklekne da bi ti dobila vakog naocitog zeta :girl_haha:

:bighug:
gde si irma nema te sto godina :kiss1:
joj daaaaa, Radovan  :rofl: :rofl: :rofl:

tu sam, tu sam... radim k'o blesava, nikako da se sastavim :wacko:  :kiss1:

Xe  :kiss1:

izdelih ja kissice na hejterskoj temi, k'o velika  :-[

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Unabebili

irma, kazu da im kamera nije radila :crycry:

iako mi se jako dopada samajli  :sissyfight: :sissyfight:  :rofl:, meni stvarni nije smesno sto nema nacina da dokazem da mi neko zdimio pare s racuna

nadalje , mogal bi ja ovde jos da hejtujem , narocito o nestrucnim, rasejanim i drskim zaposlenima sto po bankama , sto po raznim institucijama

pr. ulazim Telekom, i hocu da prebacim mobilni sa sebe na muza i izgovaram doslovce:

- Gospodjo, zelela bih da prebacim svoj broj mobilnog na supruga, pa vas molim za informaciju sta mi je sve potrrebno za to?

Sledi pitanje:
- A gde vam je muz?

Pa sta te boli uvo gde mi je tog casa muz, DAJ MI INFO KOJI SAM TRAZILA  i za sta te placaju!

U toj istoj intesi gde nije radaila kamera, dajem devojci na salteru uz "dobar dan" ( na koje nije nasla za shodno oda otpozdravi) svoju karticu, licnu krati , novac i racune da ih uplatim, i kazem joj :
- Molim vas da mi date izvod za PROSLI mesec  i da mi kazete sta je potrebno da bih dobila cekove.

Mrzovoljna, ocigledno nezainetresovana mlada zena uzima preko one stvari to sto sam joj dala, ukucava racune, uzima pare, vraca racune, lk.k i platnu karticu i kaze:

- Sledeci! :shout:

Ja opet ljubazno kazem:

- Zamolila sam vas da mi date izvod za   prosli mesec i da mi kazete sta je potrebno da bih dobila cekove.

Ide pitanje:

- Za koji ste mesec trazili izvod???

Pa jebem te gluvu , za PROSLI MESEC - treci put!

Daje mi izvod i kaze: - Sledeci!

Ja opet pitam:
- RECITE MI STA MI JE POTREBNO DA BIH DOBILA CEKOVE!

Ona koluta ocima i kaze:
-Pa imate li otovren kod nas Hit racun?
JA je zabezeknuto gledam i kazem:
-Pa imam li?
Ona pogleda moju karticu i kaze:
- PA VI IMATE kod nas otvoren Hit racun, on vam je dovoljan da bi dobili cekove.

Red iza mene aplaudira i dobacuje mi da imam zivce kao konopce :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

una ne mozes da prebacis mobilni sa sebe na muza :lol:

Xe

Ali zato moze da prebaci salterusu preko pulta  :sissyfight: :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

Quote from: Glitter on July 04, 2009, 03:37:19 PM
una ne mozes da prebacis mobilni sa sebe na muza :lol:

mogu, mogu...sa svog imena na njegovo, sto  sam i uradila :turpija:
taj pretplatnicki broj smo uzeli bili na moje ime, a onda sam prebacila na njegovo  :diva:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Samo da vam kažem da su moju koleginicu sinoć iz Rajfajzena zvali u 21.30 da je podsete na neki dug od 15€. Ona je danas zvala banku da kaže da je to uznemiravanje, a tamo su joj odgovorili da su doneli odluku da klijente mogu da kontaktiraju telefonom do 22h  :blink:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Xe

Jeeel?
A da mi nabavimo njihove privatne brojeve telefona (cenim da nece biti problem) pa da ih zovemo u tri ujutru jer je nas upravni odbor doneo odluku da je tri ujutro JUTRO i da mozemo da kontaktiramo koga hocemo?

:sissyfight: :sissyfight: :sissyfight:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Ma nemoj mi reći, doneli su odluku!  >:(  :sissyfight: :sissyfight:

stacka

To jeste zaista  uznemiravanje. To sto su oni doneli odluku ne znaci da ce klijentela da je prihvati. Bas me zanima kako je to regulisano s pravne tacke gledista, da li bi mogla da ih tuzi ili nesto (hipoteticki)? Nas su jedno vreme non stop zivkali telefonom, nudili kredite i kojekakve druge gluposti*nije Rajfajzen doduse* i kada smo im zapretili prestali su.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Mene non-stop zovu iz Delta Generali i nude razna osiguranja, u svako doba dana, isto su me jednom zvali uveče posle 21h. I ja pretim ali ne vredi, zovu i dalje.  :sissyfight:

emge

Xe, da li ste morali da radite tu procjenu?

Mi smo upravo dobili pismo, da je prošlo 3 godine i da treba da odradimo procjenu.

Xe

Da, zvali su nas da to odradimo, samo su moji odneli hiljadu dindzi referentkinji :) posto se u medjuvremenu nista nije promenilo. (hipoteka je na stanu mojih roditelja, tri puta vecem od mog).
To nije ona ista procena spocetka, kad je dolazio onaj cika da pregleda stan.

emge

Šta znači da su odnijeli 1000 dindži? :ces:
Da zaboravi procjenu.

Mi smo sada čitali ugovor, piše da zaista mogu da traže procjenu kad požele...