Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

janavi

da ja mogu da podižem sa njenog računa
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

Znaci, reci nemam

jbte, pa znaju da roditelji kad su mnogo stari i vec prilicno bolesljivi daju deci ta ovlascenja
sad im naspelo da muce starce da dolaze do banke 1x godisnje
stvarno smo bedni  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

janavi

ja iskreno prvi put u životu čujem da ovlašćenje nije na neograničeno vreme  :wall:
imala sam ja i ranije ovlašćenje na njenom računu, ono kad je bila Beobanka, posle je ona menjala kad se ta ugasila, i nije joj/nam trebalo da ja imam ovlašćenje
a pravila sam ga samo jednom, valjda čim sam posstala punoletna :think:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

martina

a jel mozete da napravite da dijelite racun?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

janavi

nisam sigurna, mislim da to ovde nema

Unabebili

iskusni , mudri Bik je progovorio  :rofl:  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

irma

Quote from: janavi on October 18, 2012, 07:06:34 PM
ja iskreno prvi put u životu čujem da ovlašćenje nije na neograničeno vreme  :wall:
imala sam ja i ranije ovlašćenje na njenom računu, ono kad je bila Beobanka, posle je ona menjala kad se ta ugasila, i nije joj/nam trebalo da ja imam ovlašćenje
a pravila sam ga samo jednom, valjda čim sam posstala punoletna :think:

ovlascenje moze da bude i na određeno i na neodređeno vreme, ali je to isključivo volja davaoca ovlašćenja odnosno u ovom slučaju volja tvoje mame. isto kao što je i njena volja da u svakom tenutku opozove ovlašćenje. i ja prvi put čujem da banka određuje rok važnosti ovlašćenja... da li makar objasnili koja je poenta i koga time štite?

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

janavi

samo su rekli da je to politika banke

martina

Quote from: janavi on October 18, 2012, 07:29:42 PM
nisam sigurna, mislim da to ovde nema
to je stvarno bzvz, pogotovo sto ogranicavaju to ovlascenje, a treba svako malo da ides i gubis vrijeme
jedino ako sljedeci put moze da ode samo tvoja mama da produzi, provjeri... tvoji su svi podaci vec tamo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Saska

Mm i ja imamo izukrstana ovlašćenja godinama, nismo do sad obnavljali, ali procedure u bankama su živi smor.
Prošle god sam otvarala tri računa dečije štednje, mislim da sam bila jedno dva sata u banci, pobelela sam, a potpisala sam se jedno dvaes'-tries' puta :crazy:
A pre neki dan je mm deponovao cekove u banci zbog registracije auta, ja ga čekala ispred, 'tela sam posle pola sata da idem da ga tražim.

martina

au, braco, sta tu ima tako komplikovano

mi ovdje otvorimo tzv joint accounte, i mirni

jedino sto mi otpocetka imamo racun u jednoj banci, a ja sam radila prvo u drugoj, pa u trecoj, a banke insistiraju da ti platu daju na racun u toj banci... pa se tu piiiip sa prebacivanjem para i placanjem racuna malo odavde malo odande, stalno sam u nekom raskoraku. sad sam barem otvorila joint account s mm u banci u kojoj radim, a i djeca imaju tu racune ( i isto sam joint na njima, tako da im prebacim pare po potrebi vrlo lako)
otvaranje trajalo 45 minuta za 3 racuna, a tim sto su vecinu vremena moja djeca postavljala pitanja onoj tamo jadnici
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

moma

Xe

Ja imam ovlascenje na tatin racun i na racun MM-a
Na moj nema niko :mrgreen:
Trebalo bi to da sredimo.
Tati i mami sam namestila ebanking, pa ako zatreba, da mogu da placam racune (on ima isti sistem kao moj, pa mi je jednostavno da upravljam racunom)
A maminu sifru su zaturili, a oni u medjuvremenu promenili sajt, i sad ne mogu da se ulogujem  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

E svašta. :krsti:
Mm je bio ovlašćen na moj račun davno, kad sam morala da mirujem i ležim u trudnoći sa Ivom pa je on dizao moju platu tih meseci i kasnije.
I otkad sam zatvorila taj račun (kad sam promenila firmu), nikako da se ovlastimo međusobno a malo malo to pomenemo.

Vila

To je samo njena banka izmislila to vremensko ograničavanje, stvarno svašta.
Ja sam ovlašćena za mm-ove račune, samo pri otvaranju računa smo to ispotpisivali, i više nismo morali time da se bakćemo...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina