Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Xe

:sissyfight: :sissyfight: :sissyfight:
Sad mi je malo lakse.
Mi nismo imali oslobadjanje poreza, promasilo nas za godinu dana. Tesim se da smo kupili stan pod povoljnijim uslovima nego sto su ljudi kasnije kupovali, pa je to manje-vise to.
Pod uslovom da ovim potonjim debiluse-salteruse sa Palilule odrade posao  :sissyfight:
Summer  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Ceca

Dusan 05.08.2005.

Lani

Sećam se da su tražili potvrdu da Sara i David ne poseduju nekretnine, pisala si već o tome... Šta reći a ostati dostojanstven.  :crazy:

:sissyfight:

maripoza

Quote from: Summer on March 09, 2010, 09:10:05 PM
Izmedju ostalog, nosila sam potvrdu da David i Sara nemaju nekretnine u svom vlasnistvu, kao i potvrdu o kretanju Sarinog prebivalista od dana rodjenja do dana kupovine stana (a to je celih 16dana  :crazy:). Da ne sirim  :stop:

:nesvest:

>:(
Old enough to know better, but too young to care.

Summer

A najbolje kad sam silikonki rekla: "Necu da donosim tu potvrdu za Saru, nemojte nju uopste raacunati, 40 m2 ja, 15 m2 David i to je to, stan nam ima 50m2. Znaci, nju iskljucite, kao da ne zivi sa nama." Ona me bledo gleda, ne konta, 5 puta sam joj ponavljala, na kraju sam umrla od smeha  :crazy:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Summer

Jos da sam joj pomenula muza koji je strani drzavljanin, a prijavljen na toj adresi...onesvestila bi se  :crazy: Nego sam precutala njegovo postojanje  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

QQ tek onda bi je bacila u žešći trip.  :rofl:
No, ona svakako ne sedi tu gde sedi zato što je preterano bistra.  :turpija:
(Opet se ograđujem, čast izuzecima).

anelore

Nema izuzetaka u Poreskoj upravi Palilula.
Mi imamo epske price o registrovanju predstavnistva u kom radi MM, ukljucujuci i momenat gde jedna od njih trazi od MM-a da joj na racunaru podesi promenu jezika na tastaturi - ona ne ume, a jedini zaposleni koji to ume je na odmoru, pa ak' bi MM mogao malo tu da procerpka...jer u suprotnom registracija ne moze da se obavi dok se ovaj ne vrati sa odmora, buduci da ona ne moze da ukuca slovo "š" u reči "predstavništvo". A da ne pricam o tome sto su nas 4 puta slali od kancelarije do kancelarije, jer ne mogu da se dogovore da li je za "Predstavnistvo Industrija...." zaduzen onaj koji vodi pravna lica na "P" ili na "I". O komplikovanijim pitanjima, kao sto je refakcija PDV-a i da ne pricam - gledali su nas kao da smo oboje, bukvalno, pali iz svemira i obracamo im se na klingonskom.
O "Erste banci" cu u nekom kasnijem postu.

Xe

JA sad iz mesne zajednice, isla po papire za legalizaciju.
Starija snajka sedi u oblaku dima u postsocijalistickoj kancelariji, okruzena saksijama s cvecem.
"Pa sta ste do sada cekali!" dere se na nekog tipa koji je dosao da u poslednjem trenutku uzme papire za legalizaciju. "Ja ovde crkavam od posla, juce sam ostala zbog vas do ponoci".
Srecom, nije mi se obratila. Da jeste, bilo bi  :sissyfight:  jer mi je svki radila u MZ 35 godina i odlicno znam koliko posla imaju.  :sissyfight: >:(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

:rofl1: :rofl1: :rofl1: anelore horor  :lol:

Ja sam dizala pre skoro dve godine neki mini kredit, otisla u komercijalnu banku i sluzbenica koja je bas tad menjala koleginicu koja je na GO, nije znala da posalje mail, pa me je zamolila da ja to uradim sa njenog racunara, jer joj je i racunar nov...Rekla sam joj da joj samo jos nova glava fali  :hm:

Imam tr u komarcijalnoj skoro 3 godine i pre neku nedelju kad sam isla da dizem neke pare, nije htela da mi ih da jer nema moje podatke u kompjuteru  :lol: kako li sam dizala platu pune dve godine nije mi jasno :rofl1:

A kako je jedan gospodin iz moje famijile postao savetnik za mali biznis u efg banci, posle zavrsenog Drapsina i par godina rada u komercijali  ;D

A kako je zmu konkurisao za mestio na platnom prometu u jednoj banci a posao dobio lik koji je zavrsio masinsku skolu i radio vec u banci kao obezbedjenje  :shout:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

jaooo, sapatnice moje :bighug:
summer, mm je nekako glat resio sve te papire oko kredita, nije se nesto preterano cimao
doduse, mi smo trazili povrat pdv-a, nismo imali porez na prenos apsolutnih prava

Dalja razrada slucaja drzavljanstvo: u opstini ne mogu da dobijem potvrdu da nije upisan u knjigu drzavljana, dok ne dobijem izvod iz mkr. Izvod ne mogu da dobijem dok ga ne upisem ovde u mkr. A ne mogu da ga upisem u mkr, dok ne dobije, pogodite sta? Drzavljanstvo!!! :crazy:  :crazy:  :crazy:

Jutros je mm otisao da vidi sta moze da uradi, i rekli mu da bi trebalo da mozemo da ga upisemo u knjigu drzavljana tamo gde smo on ili ja upisani (uzice ili smederevo). Poslala sam mamu danas da proveri, pa da mi javi :nokti2:

Lani

Jao na ovoj temi ne znaš da li da se  :rofl: ili  :crycry: ili :krsti:

Margarita

Glitter

Quote from: Margarita on March 10, 2010, 02:25:02 PM
jaooo, sapatnice moje :bighug:
summer, mm je nekako glat resio sve te papire oko kredita, nije se nesto preterano cimao
doduse, mi smo trazili povrat pdv-a, nismo imali porez na prenos apsolutnih prava

Dalja razrada slucaja drzavljanstvo: u opstini ne mogu da dobijem potvrdu da nije upisan u knjigu drzavljana, dok ne dobijem izvod iz mkr. Izvod ne mogu da dobijem dok ga ne upisem ovde u mkr. A ne mogu da ga upisem u mkr, dok ne dobije, pogodite sta? Drzavljanstvo!!! :crazy:  :crazy:  :crazy:

Jutros je mm otisao da vidi sta moze da uradi, i rekli mu da bi trebalo da mozemo da ga upisemo u knjigu drzavljana tamo gde smo on ili ja upisani (uzice ili smederevo). Poslala sam mamu danas da proveri, pa da mi javi :nokti2:

proveri to dobro, zmuova ujna je samo donela izvod iz mkr iz bosne i upisala se u knjigu ovde u ks, i posle toga normalno vadila drzavljanstvo