Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Ne znam, ali bolje iskoristi depozit da zatvoris karticu a sa ostatkom u shopping.  :lol: :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

A u stvari sam dosla ovde da uzviknem jedan veliki HEJT za ovog debilcica sto menja mog bankara.  :shout: :shout:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
10.12.2002.
19.05.2005.

chokoladica

Quote from: rafa on April 06, 2011, 01:01:46 PM
Ne znam, ali bolje iskoristi depozit da zatvoris karticu a sa ostatkom u shopping.  :lol: :kiss1:

sa tim planiram da idem na more  :lol:

Xe

Jel imamo nekog u Credit Agricole banci?
Imala sam tamo neki racun, ostavila ga onako "na prazno", s vremena na vreme uplacivala pomalo kad odem u minus (jer su mi skidali za odrzavanje racuna).
Pre nekoliko meseci zovu da dodjem i uplatim hiljadu i po dinara, u minusu sam. Ja kazem "naravno" - i zaboravim   :-[ 
Danas odem da vidim koliko su me rebnuli, salterusa kaze "Vas racun je blokiran i vi nemate nikakva dugovanja prema nama".
Jel moguce da su anulirali dug jer je bio u pitanju neaktivan racun?
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

ja iskreno ne verujem, ali imam jednu prijateljicu u filijali u ks, videcu je ovih dana pa mogu da pitam

Xe

Pitaj je, ako ti nije problem, stvarno mi je glupo da idem ponovo pa da se raspravljam. Ako nista ne saznas, zvacu im kol centar.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

Pa sto ga ne zatvoris crna xe, nego uplacujes minus 'za odrzavanje racuna'? :crycry:
dobro bi bilo da su anulirali.  :kiss1:

A od mene veliki veeeeliki hejt za nase, srpske banke.  >:(
Pa da li su oni normalni i da li su toliko van sveta? A sve sa kojima radim su kao 'strane'.

Nije mi jasno da ne mogu da daju mesecni izvod racuna.
Salju sa svakom promenom neke izvode na sto strana, konto ovaj, partija ona, sta mene i ovdasnje racunovodstvo boli uvo na kom su oni svom intertnom kontu sta knjizili, pa jos objasnjavaju na srpskom a svi racuni su za nerezidente.  :blink:
Ja im trazim mesecni izvod, znaci samo racun od 01-31, sa svim promenama i to nigde ne moze.
Ne postoji nesto jednostavnije od toga. I sad treba da jedan po jedan od onih papira prvo ja shvatim sta je pisac hteo da kaze, pa da prevodim racunovodjama, da hvatamo sve papire po redu, da postoji bojazan da li nesto nedostaje. I posao od jednog sata da radimo pola dana, neverovatno.  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

AnaK

Janko 23.7.2002.

rafa

Iiiii 1:0 za bancu Intesu, stigao prvi izvod.  :lol: :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

AnaK

Janko 23.7.2002.

bubi

rafo ja u intesi imam on line pristup racunu i tu vidim promene ze ceo mesec.
intesa ce ti odstampati izvode i naplatiti naravno.

Saska

Quote from: bubi on April 14, 2011, 11:11:05 AM
rafo ja u intesi imam on line pristup racunu i tu vidim promene ze ceo mesec.
intesa ce ti odstampati izvode i naplatiti naravno.
i ja u SG banci

rafa

Stigla i EFG  :clap: :girl_in_love:

Intesa i EFG su nam rekle da nemaju e-banking za nerezidente, poslali su mi mailom u nekoj drugoj formi (ne izvod), ali to je bas to sto smo hteli. Ne treba mi zvanican izvod.
Hypo i Komercijalna imaju e-banking za nerezidente, podneli smo zahtev. I tu sam se shokirala da naplacuju e-banking.  :blink:
Bilo kako bilo, samo da dodjem do njih.  :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

rafa

Jao divnooooo.  :girl_in_love:  :girl_in_love:

10.12.2002.
19.05.2005.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006