Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

janavi

Rajfajzen banka mi poslala spam sms
nešto tipa čestitke za Božić, a zapravo reklama
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Quote from: irma on January 07, 2012, 07:44:30 PM
promenili ti kamatu na kredit u otplati? to ne sme po zakonu o zastiti korisnika... sve banke su bile u obavezi da pre 5.12. usklade zakljucene ugovore u delu koji se odnosi na kamatu i naknade, tako sto iste moraju da budu odredjene ili odredive... pri tom kamata mora da se "vrati" na inicijalno ugovorenu. Ukoliko ti je u ugovoru 2,5% fiksna kamata, to nisu smeli da menjaju...

Ne-ne, hvala ti. Kamata na kreditnu karticu (Master card). Početkom decembra smo naširoko bistrile tu tematiku, pa sam se ja samo nadovezala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

irma

e ok, onda...nisam citala sve  :-[ samo tvoj post, pa se nakostrersih... profi deformacija  :D

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Quote from: janavi on January 07, 2012, 07:48:16 PM
Rajfajzen banka mi poslala spam sms
nešto tipa čestitke za Božić, a zapravo reklama
I meni, bas sam se nakostresila.
"Ukoliko resite da zavrsite zapoceto, da nesto promenite, da u necemu napredujete, mi cemo uvek biti tu da Vas uvek podrzimo! Srecni praznici Vasa Raiffeisen banka".
Sto bi rekla kuvarica u domu u kom je radio moj tata, kada ju je direktor pohvalio i potapsao po ramenu "Sa KUFERTU ti mene ti lupi po rame".  :lol:

janavi

E to.

Pritom ja kod njih imam samo devizni račun, i nisam nikad potpisala da mogu da mi šalju bilo šta na sms :sissyfight:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Xe

Meni moja banka salje na mejl samo izvode :D
SMS opciju nemam jer me Rajfajzen kod koje sam svojevremeno imala rivolving karticu, nije otkazala s mejling liste (iako mi nikada nista nisu slali), a ja se kod svoje banke bas i nisam lomila da mi tu opciju ponovo ukljuce :D
Sto manje komuniciramo, to bolje  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Quote from: janavi on January 07, 2012, 10:28:37 PM
E to.

Pritom ja kod njih imam samo devizni račun, i nisam nikad potpisala da mogu da mi šalju bilo šta na sms :sissyfight:
Ja imam i dinarski i devizni kod njih, i na SMS mi salju promene stanja na racunima. Meni je taj SMS od neprocenjivog znacaja, vise puta ne bih znala da li su mi zbog nekog pokvarenog bankomata sredstva na racunu blokirana ili ne bez toga.

janavi

Xe

Ево и мене с новим бисерима (presla sam na latinicu, da se ne potresate  :lol: )
Sinoc greskom uplatim racun za komunalije sa datumom 17. 01. a posle pet sati, do kada se radi uplata. Kad sam shvatila sta sam uradila, opozovem racun i uplatim ponovo, sa sutrasnjim datumom, tj. 18. januarom.
Ispostavi se da program fercera malo duze od pet sati, te je prihvatio i prvu i drugu uplatu, sto sam saznala tako sto je salterska radnica zvala boga oca u pokusaju da mi stornira bar jedan racun.
Te sve pohvale za Hipo banku, sad mi ostaje da se krbam s Informatikom da mi vrate pare. Pisala sam im mejl, tako su me savetovali iz banke, ako se nista ne desi, moracu da se guram pred salterom s penzosima.
O tome cu verovatno u novoj temi  :crazy: :lol:

emge

Ja i posle 17h online uplaćujem sa današnjim datumom. Nisam imala problema sa tim.

Xe

Mene obicno upozore i ponude da mi knjize sa sutrasnjim datumom. Problem je sto sam upala u taj medjuprostor od minut-dva, i onako sludjena, pomislila da sam pogresila i da ce da ga stornira. Pa sam, kao, stornirala i poslala ponovo.
Posto mi se ovi iz Infomratike ne javljaju, normalno :D drzavna je to institucija :D moracu sutra do njih malo da se porazgovaramo  :turpija:

janavi

ja trebala da uplatim neke četiri razne sume na jedan isti račun u intezi, i rekli mi da idem tamo, jer se kao ne plaća provizija
bokte kakva je glupača ona na blagajni

ja joj još lepo kažem da su četiri uplate, od dve osobe, za četiri različite stvari, popunila sve detaljno 4 uplatnice
pogleda one uplatnice, kaže, ne treba meni ovo, samo broj računa, i dok ja ukapirah da ona samo ponešto prepisuje, ona ladno svrhe na dva nije upisala, posle kao rukom upisala, popizdeh

sad sam morala da skeniram, da se šalje uplatnica ta njihova, da ljudi znaju šta je plaćeno
:sissyfight:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

bolje da sam u mojoj banci uz proviziju platila 140 din više, ne bih se iznervirala onako

Lani

Da vas pitam... kakva je praksa u vašim bankama kad bude gotova kartica, zovu vas da dođete po nju?
Pošto mene mamlaz u Intesi ubeđuje kako ja treba da se interesujem da li mi je gotova kartica a ne on mene da zove, s tim da mu je argument da oni imaju jako mnogo klijenata pa zamisli sad kad bi svakog ponaosob zvali. :crazy:

Margarita