Main Menu

Caj od koprive u trudnoci

Started by Danchy, July 10, 2009, 01:37:00 PM

Previous topic - Next topic

lakalut

Ja koristim ferum lek tbl,od Totheme mi je postalo muka, a dugo sam je pila. Oba leka inace sadrze trovalentno gvozdje i ne izazivaju uobicajene nuspojave za suplemente gvozdja, kao sto je opstipacija npr.

Misljenja sam da je povecanje gvozdja u trudnoci putem ishrane poprilicno jalov posao, narocito ako se racuna na gvozdje iz namirnica biljnog porekla... dakle te cvekle spanaci i koprive, po meni, su sarene laze. I taj limun u caju, ne vidim koja je poenta kad je vitamin c termolabilan, ne moze opstati u caju nikako? :ces:

pij nesto od suplemenata i uzivaj :love32:

L: april 2006.

J: septembar 2009.

Danchy

Thanks. Uzela sam ja suplemente odmah, nego rekoh ne moze da skodi da se malo doda i ovog prirodnog. Danas sam popila 2 solje caja od koprive i mogu vam reci da mi se ukus cak i svidja. Pustim ga da se ohladi i stavim krisku limuna. Bas fino utoli zedj. Ne dodajem secera jer inace kafu i caj ne mogu da pijem zasladjene.

zelena

Ima li sanse da ti neko nabere koprive, pa da ih kuvas i na taj nacin unosis.Ja sam ih davala Jani kad je bila beba i bas su pomogle.Mislim da je bezbjednije, naravno ako neko moze da ti donese, a da su ciste.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Danchy

Koleginica će mi donijeti u srijedu. Ona ih ima u bašti i odmah se ponudila da donese čim prođu praznici. Mama mi reče da ih ima i na placu, tako da će me i dolje čekati kad pođem na odmor.  :ok:

disco2000

Da malo podignem temu :)
Koji caj od koprive je u pitanju?

pra-sence

Meni stao mozak,ne mogu da se setim kako se zvao covek...onaj bre sto je skupljao te trave i to :ces: :ces:pa tkao se zove i caj :-[

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

pra-sence

disco2000