Main Menu

Da se i ja zapljunem

Started by Maki, July 16, 2009, 10:28:43 PM

Previous topic - Next topic

Bebel

maki diiiivne vesti!!!!!!! cestitam draga!!! :love32:
Lav 05.10.05.

Maki

AnaK

Janko 23.7.2002.

prevodilica

Kako podnosiš drugu trudnoću?  :girl_smile:

Maki

Quote from: interpreter on July 19, 2009, 12:13:52 AM
Kako podnosiš drugu trudnoću?  :girl_smile:

Znas kako-znam da sam trudna samo po tome sto mi je odvratno muka.Sa Sofijom to nisam imala u pocetku, nego sam pocela da povracam u 6. mesecu.Nekako sam bila mnogo svesnija trudnoce prvi put.Valjda zato sto je prvi.
I mnogo sam umornija,ali to je zato sto ne mogu da prilegnem kad mi se cefne,nego Sofija trazi svoje.A ja se trudim da joj posvetim isto vreme kao i pre.

Pepi

prevodilica

Quote from: Maki on July 20, 2009, 12:15:50 PM
Znas kako-znam da sam trudna samo po tome sto mi je odvratno muka.Sa Sofijom to nisam imala u pocetku, nego sam pocela da povracam u 6. mesecu.Nekako sam bila mnogo svesnija trudnoce prvi put.Valjda zato sto je prvi.
I mnogo sam umornija,ali to je zato sto ne mogu da prilegnem kad mi se cefne,nego Sofija trazi svoje.A ja se trudim da joj posvetim isto vreme kao i pre.

sve znam  :innocent:

ako se češće osećaš umorno, verovatno ti je i gvožđe nisko...proverićeš, svakako, na nekoj od kontrola...
meni je bilo onako, na donjoj granici
a intenzivna pospanost me je prošla tamo negde u drugom tromesečju
mada, laže ko kaže da ne bih mogla da zaspim kad god da imam priliku  :lol:

Maki

Sto se spavanja tice, mene ako ostavis u tisini,samu vise od 5minuta - gotovo.Ali tako mi je poslednje 2 godine.Samo sad imam izgovor

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

Divne vesti, cestitam!

Ja sam u drugoj trudnoci mnoooogo umornija. Cak sam zato i gvozdje proveravala - krvna slika kao u luckog radnika, a ja bih samo spavala....Evo u sestom sam mesecu, i to me ne prolazi. Odvalim 2-2.5 sata popodne bez problema - kao uspavljujem Savu pa se i meni omakne....

cici

Maki

Ih Anelore, blago tebi kad Sava spava popodne.Sofija je dnevno spavanje izbacila pre dve godine.Omakne joj se ponekad,ali onda vileni celu noc.Meni je najgore posle rucka.Au, kako bih prilegla

nelly

Quote from: Maki on July 16, 2009, 10:28:43 PM
Ja sam toliko srecna da sam morala da otvorim posebnu temu :shout: :dance1:.Danas smo malom grasku culi srculence.Velika beba,celih 12mm.
Sofija je odusevljena sto ce mama da rodi Petra Pana, a mm je odusevljen sto ce dobiti jos jednu cerku.
A ja!!!!Ja sam samo SRECNA.

Jos kad bih znala da postavim tikere u potpis....pi...gde bi mi bio kraj.

:clap: :clap: :clap:
čestitke i od mene :flower:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

NikkiL

Draga moja pa ja tek sad videh ovo!!!!!!!!! CESTITAM i laku i lepu trudnocu ti zelim!!!   :clap: :clap::kiss1:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

niya

23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah