Main Menu

Predlozi za kupatilo

Started by Xe, July 21, 2009, 09:03:47 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Mi smo odabrali vec slozenu kombinaciju, tamno braon podne i bez zidne, mala povrsina je u crvenoj boji. Svidele su mi se vertikalne bordure sa stilizovanim cvetom ruze. Plocice su mat i imaju teksturu koze. Sad ludim od tamno braon mat podnih plocica i nikom ih ne bih preporucila.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Xe

Ove moje plave su bas dobre, ne vidi se ni prljavstina ni voda :)
Zato sam sveki zeznula jer sam joj odabrala svetlosive plocice (nije bio neki izbor, a jedino su te imali dovoljno). Sve se vidi!
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Zumbulica

Mi smo kupatilske birali danima  :girl_cray:. Kuhinjske je prezauzeti Muz Moj kupio u totalnoj zurbi, majstori dosli u nedelju ujutru da ih postavljaju, ne radi nista, a mi jos nismo kupili plocice  :crazy:. Za dva sata je obisao sve sto je bilo otvoreno i nasao ih u Metrou ili tako nesto, fenomenalno su se uklopile, a podne posebno obozavam. Blago melirane i sjajne, sivo-braon, divota za odrzavanje.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

SC

Jao sto je dobra tema!!!  :sreca:
I otvorena u pravom trenutku, hvala Xe  :bighug:

Mi verovatno u subotu idemo u potragu za plocicama  :nokti2:
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

Gost51

ja sam ladno skontala da je xe to i otvorila zbog tebe, tj. zato sto si ti pitala za plocice :)

janavi

Quote from: jackie on July 23, 2009, 01:24:40 PM
ja sam ladno skontala da je xe to i otvorila zbog tebe, tj. zato sto si ti pitala za plocice :)
i ja :innocent:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Tchi

a ja se pitam sto nema sc na temi  :rofl:

SC

:-[ tek sam je malopre videla!

Inace, ovo sto radimo nam je samo privremeno resenje za kupatilo jer je u planu da se za neku godinu cela kuca rusi (iz 28-me je godine  :crazy:) i ponovo gradi.
To znaci da ne smem puno da se rasplinjujem i  treba da trazim neku jeftiniju varijantu ...

Imam dilemu da li da stavljam tus kabinu ili tus kadu :think: Mozda je ova druga zgodnija zbog dece, sta mislite?
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

Xe

Jeste, otvorila sam je za SC, ali nam svima dobro dodje :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Gost51

tus kada je super za djecu
u nasoj ima i onaj mali dio za sjedenje
odlicna

SC

Quote from: Xe on July 23, 2009, 02:25:27 PM
Jeste, otvorila sam je za SC, ali nam svima dobro dodje :)
Bas tako  :)   :kiss1:
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

Dawn

SC mi uzeli tuš kadu pa ćemo malo da je "ukopamo" i neće biti nezgodno za ulazak :)

SC

Quote from: jackie on July 23, 2009, 02:29:49 PM
tus kada je super za djecu
u nasoj ima i onaj mali dio za sjedenje
odlicna
E bas takvu sam i gledala, 90x90, polukruzna, sa tim sedecim delom.
Cini mi se da je bas zgodna za kupanje dece :)

Dawn, to sa ukopavanjem nije losa ideja  :think:
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

Dawn

Naša ima i taj sedeći deo :D

Tchi

sc, s obzirom na taj plan da cete da je rusite za koju godinu, ne isplati ti se ni da stavljas plocice, mislim da ima neka varijanta sa masnom farbom, ali ne znam nista vise o tome, mozes da se raspitas