Main Menu

Preparati za mršavljenje

Started by AnaK, July 30, 2009, 10:52:49 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Quote from: sanjalica on August 17, 2009, 01:04:01 AM
Moja drugarica tvrdi da su njoj svi problemi sa gojaynošću počeli Herbafast-om.  :o
Nemoguce, meni su poceli od kad je krstenica pocela da zuti a ja da pijem diane 35
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Quote from: Deda on August 17, 2009, 08:52:32 AM
Nemoguce, meni su poceli od kad je krstenica pocela da zuti a ja da pijem diane 35
Au, Diane  >:( ja sam izgubila kilograme kad sam ga pila jer sam imala odvratne glavobolje pracenje povracanjem na svakih deset minuta. Uzas  :crazy:
A posle dvomesecne pauze krenuli da me stimulisu hormonima... dobro jos i izgledam  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Kako je sve individualno, ja sam ubedjena da sam  7-8 kila ugojila iskljucivo zahvaljujuci Diane 35, mada moja dr kaze da to ne pije vodu :lol:
A herbafast je meni jako pomagao u suzbijanju apetita
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Quote from: Deda on August 17, 2009, 10:42:33 AM
Kako je sve individualno, ja sam ubedjena da sam  7-8 kila ugojila iskljucivo zahvaljujuci Diane 35, mada moja dr kaze da to ne pije vodu :lol:
A herbafast je meni jako pomagao u suzbijanju apetita
Zna ona bas  :crazy:
Hormoni su cudo, vidi dokle su mene doveli  >:(
Da nije tako, ne bi stajala sva ona silna upozorenja = pusenje, problemi s venama, opasnost od tromba, neuracunljivo ponasanje :lol: (ovo sam malo nakitila) promene raspolozenja (sto je idealno za utapanje vestacke tuge u hrani)... itd.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Beybe

Ja pijem neki caj "nase proizvodnje" :D bez vjezbanja sam izgubila 4 kg.....jos i ne pijem ga redovno,a korisitim ga nekih mogu reci 2 mjeseca...so rezultati i nisu losi :yes:
A evo i naziva za caj "SlimX" proizvodi  "Biljana" Maoca - Brcko distrikt.
Evo imam i email : 3biljana@myway.com
Broj telefona je  00387 (0) 49 520 774.
Ne znam cijenu dole ali ovdje kosta 2$ kutija - 20 filtera podrazumjeva se jel :D
"I was abruptly overwhelmed by the truth of my own words"

AnaK

Janko 23.7.2002.

maxic

Ne, nikad cula za ovaj. Zapamticu, ukoliko negdje vidim.
Ova metoda prociscavanja, je prilicno popularna i kazu da daje brzinske rezultate,ali samo na vagi i na kratko.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Probala sam da naručim, ali su me odbili :lol: Kažu preveliki Risk score  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

maxic

A ja sam se jedva izbavila s njihovog sajta :lol: . Znam da je LM narucivala nesto slicno, pa su joj se onda bili nakacili na kreditnu karticu, jedva ih se otarasila.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Mislim da nije. Mi svi ovde o raznim preparatima razmišljamo, pa na kraju ipak završimo na dijeti  :-[
Janko 23.7.2002.

Finalina

ja sam pominjala vision, ali za mrsavljenje nisam koristila ( ne znam ni da postoje, to je nesto novijeg datuma izgleda.... u ekspanziji su pa imaju siri asortiman :lol: ). Probala sam nesto drugo i mislim da su ok (skoro pa kao svi ostali preporucljivi dodaci ishrani za poboljsanje opsteg stanja ...bla, bla)

moma

da se nije pojavio kakav novi preparat?

hanna

http://www.puregarciniacambogia.com/t1/?AFID=3&SID=FCID76

Pojavilo se ovo , i meni iskreno zagolicalo paznju , mada sam uzasno skepticna od bilo kakvih preparata za mrsavljenje .