Main Menu

Ko hoce u bioskop?

Started by chokoladica, July 31, 2009, 12:11:08 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

zmu vise nece sa mnom da gleda filmove...kaze da samo komentarisem i zvocam glumcima na ekranu...obavezne replika je `e sabane`
anak je uzela drugog, mora da se smisli jos jedan par.... :turpija:

disco2000

Quote from: Glitter on July 31, 2009, 12:54:21 AM
zmu vise nece sa mnom da gleda filmove...kaze da samo komentarisem i zvocam glumcima na ekranu...obavezne replika je `e sabane`
anak je uzela drugog, mora da se smisli jos jedan par.... :turpija:
Sad videh :-[
Quote from: AnaK on July 31, 2009, 12:30:49 AM
A ja sam tvoj pajtos  :girl_in_love:

Beatrix Kiddo

Quote from: Glitter on July 31, 2009, 12:47:46 AM
ne volim ni HP ni Gospodara ni ostalo u zanru...e nek  sam deda...a mesta vec popunjena :lol:
Ja cu biti tvoj par    :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

MissL

Ja sam jedva odgledala reklamu za Harija u Uscu koliko je glasno  :blink: , da nisam morala da gledam film posle toga pobegla bih :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

dmi

probala da gledam gospodare, smorilas e posle pola sata
HP nisam ni pokusavala :rofl:
jos jedan mapetovac
ne gledam ni terminatora a ni james bonda (ni jedan nisam odgledala nikada)

P.S. izvini coko, opet napravismo haos
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Ja cekam sestru i sestricine da se vrate sa mora pa da idem sa njima. To nam je porodicna tradicija.
U Uscu meni nije bilo preglasno, nego prehladno (gledali Ledeno doba 3). Napolju temp. 28 i sparno, unutra klima podesena na oko 20, ja u haljini bez rukava, uopste mi nije bilo prijatno.
Terminator mi se ne gleda, iako igra Kristijan Bejl - a pamtim ga jos od kad je igrao Lorija u "Malim zenama"...i nije mi bilo jasno kako bilo ko moze da ga odbije....

Nanny Ogg

E pa ja volim i HP i Gospodara i Terminator i bioskop i sve ali nemamo bioskooooppp  :crycry: :crycry: :crycry:

Blago si ga vama  :'(

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Quote from: Nanny Ogg on July 31, 2009, 01:51:23 PM
E pa ja volim i HP i Gospodara i Terminator i bioskop i sve ali nemamo bioskooooppp  :crycry: :crycry: :crycry:

Meni je ovo i dalje totalni SF. Uz to, u gradu u kome se organizuje filmski festival...

AnaK

Janko 23.7.2002.

Gost51

AnaK

Kad sam ja bila mlada, postojala su bar 3 :( I povremeno i projekcije u Domu vojske  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Quote from: anelore on July 31, 2009, 01:56:20 PM
Meni je ovo i dalje totalni SF. Uz to, u gradu u kome se organizuje filmski festival...

Filmski festival se oduvek organizovao na otvorenom, na Letnjoj pozornici u tvrdjavi, tako je i sad. Ali osim te pozornice, koja funkcionise kao bioskop samo i iskljucivo za potrebe festivala, drugog bioskopa nema.
Postoji sala Doma vojske u kojoj se "emituje" jedan film nedeljno, u jednom terminu. U praksi, ni taj jedan nedeljno ne emituju jer nikad :pleasantry: nema dovoljno zainteresovanih za projekciju

Ajte zene, ne dram'te

pra-sence

Hocu ja ali ko ce da mi cuva Stefa :think:...i sta cu sa dojbom ako film traje 5  sati :think:

Diamond

Ocu i ja, a kada? Nisam procitala celu temu, al mi javi ako te ne mrzi  :D